Fejlfinding af Bluetooth®

Kunne du ikke oprette forbindelse til en enhed?

Før du forsøger nogen af følgende trin, skal du sørge for, at du bruger den nyeste softwareversion på din trådløse SoundLink®-mobilhøjttaler. Klik her for at besøge softwareopdateringscentret og opdatere din højttaler. Hvis du stadig har problemer med at få forbindelse til en enhed efter opdatering af softwaren, skal du fortsætte til fejlfindingstrinnene.

Kan du ikke oprette forbindelse til en tidligere parret enhed?

Prøv følgende for at løse problemet:

Udfør en produktnulstilling

Følg disse trin for at udføre en nulstilling af SoundLink® højttaleren:

På højttaleren skal du trykke på LYDLØS og holde nede i 10 sekunder, indtil LED-lysene blinker kortvarigt

Lydløs

Tryk på TÆND/SLUK-knappen for at tænde SoundLink®-højttaleren igen

Tænd/sluk

Ryd listen over parrede enheder på både den trådløse SoundLink®-mobilhøjttaler og kilden

På SoundLink®-højttaleren skal du trykke på BLUETOOTH-knappen og holde den nede i ca. 10 sekunder, indtil du hører en tone. SoundLink®-højttaleren rydder alle Bluetooth-enheder fra dens hukommelse og bliver derefter synlig

Bluetooth

Ryd listen på din Bluetooth-enhed. Du kan få mere at vide hos producenten af enheden

Udfør en produktnulstilling. På højttaleren skal du trykke på LYDLØS og holde nede i 10 sekunder, indtil LED-lysene blinker kortvarigt.

Lydløs

Tryk på TÆND/SLUK-knappen for at tænde SoundLink®-højttaleren igen

Tænd/sluk

Prøv at parre enheden igen ved at følge disse trin:

I. Sørg for, at Bluetooth-enheden og SoundLink®-højttaleren er tændt, tryk på BLUETOOTH-knappen på højttaleren, og hold den nede i tre sekunder for at gøre højttaleren synlig. Bluetooth-indikatoren tænder og slukker langsomt ca. én gang i sekundet for at vise, at højttaleren er synlig

Bluetooth

II. Angiv din Bluetooth-enhed som "synlig". Det gør det muligt for din enhed at registrere SoundLink®-højttaleren
III. Find listen over Bluetooth-enheder på din enhed. Vælg "Bose SoundLink" på listen
IV. Hvis din enhed beder om et kodeord, skal du indtaste 0000 og trykke på OK. Nogle enheder beder dig også om at acceptere forbindelsen. Din Bluetooth-enhed angiver, når parringen er gennemført. SoundLink®-højttaleren angiver, at parringen er gennemført, når Bluetooth-indikatoren holder op med at tænde og slukke og lyser permanent

Sørg for, at SoundLink®-højttaleren er inden for 9 meters afstand af Bluetooth-enheden

Systemet er designet til at fungere ved en rækkevidde på 9 meter. Ydelsen kan dog forringes af forhindringer, som f.eks. vægge eller metal samt af andre Bluetooth -enheder. Prøv at flytte SoundLink®-højttaleren tættere på Bluetooth -enheden.

Sørg for, at kildens Bluetooth-funktion er slået til

Mange Bluetooth -aktiverede enheder har en funktion, hvor Bluetooth -funktionen kan slås til eller fra. Denne funktion kan slås fra for at spare på batteriets levetid. Sørg for, at denne indstilling er slået til. Hvis Bose®-produktet er parret med den Bluetooth -aktiverede enhed, tilslutter den automatisk igen, når Bluetooth-funktionen aktiveres. Hvis Bose-produktet ikke automatisk opretter forbindelse, skal du manuelt vælge Bose-produktet i Bluetooth -listen på enheden.

Tilslut manuelt SoundLink®-højttaleren på listen over enheder

Nogle enheder parrer med en enhed, men opretter ikke automatisk forbindelse. Gå til listen over parrede enheder for at tjekke, om dette er tilfældet. Hvis det er, kan du prøve at oprette forbindelse til SoundLink®-højttaleren.