Hovedtelefonerne oplades ikke

Hvis du har problemer med at oplade dine hovedtelefoner, kan du prøve følgende:

• Prøv at tilslutte opladerkablet til en anden oplader eller stikkontakt. Hvis der er tilsluttet til en computer, kan du prøve et andet USB-stik
  • Sæt USB-stikket ind i bunden af den højre hovedtelefon for at kontrollere at forbindelsen er sikker

Hvis ovenstående trin ikke løser dit problem, skal du klikke på linket "Kontakt os" nedenfor for at finde den bedste support for din region.