Fejlfinding af batteri

Mit system virker ikke med batteristrøm. Hvad kan der være galt?

Hvis systemet frakobles vekselstrøm og ikke bruges i 14 dage eller mere, går systemet i beskyttelsestilstand for at spare på batteriet. Slut systemet til vekselstrøm for at aktivere det igen

sørg for, at batteriet er fuldt opladet. det kan tage op til 10 timer at oplade under afspilningstilstand eller i standby. tryk på off-knappen på fjernbetjeningen, og hold den nede. kig på led-lyset på forsiden af systemet for at se resterende batteriniveau

Rød: 20 % eller mindre

Gul: 20-70 %

Grøn: 70 % eller mere

Fra

Prøv at oplade batteriet via et andet vekselstrømsstik. Der kan være et problem med den stikkontakt, du bruger

Bør jeg aflade batteriet helt, før jeg genoplader det?

Bose® SoundDock Portable-systemet anvender et genopladeligt litium-ion-batteri. Med denne batteriteknologi kan du "fylde op" løbende frem for en fuld afladning hver gang, så du kan oplade den, når det passer dig. Sørg for at oplade batteriet, før du oplagrer det i en længere periode