Udskiftning af batteri

Batteriets levetid er i gennemsnit 35 timer, men det kan variere alt efter brugsmønsteret. Når der er tændt for hovedtelefonerne, blinker batteriindikatoren, hvis der er omkring otte timers batteritid tilbage.

Når batteriet skal udskiftes, skal du bruge et AAA-alkalinebatteri.

Følg disse trin for at udskifte batteriet:

Vip toppen af den højre ørekop indad for at få adgang til batterirummet

Åbn batterirummet ved forsigtigt at løfte tappen, der vender mod den øverste del af ørekoppen

Indsæt først den positive pol på batteriet i batterirummet

Luk dækslet ved at trykke forsigtigt på enden af dørtappen, indtil du kan mærke et klik. Prøv ikke at lukke dækslet til batterirummet ved at trykke på midten af det

Du kan bruge genopladelige batterier. Hvis du vil bruge genopladelige batterier, anbefales NiMH (der består af nikkelmetalhydrid). Disse har en levetid på omkring 50 % sammenlignet med alkalinebatterier. Indikatoren for lav batteristand er dog ikke forberedt til denne type batterier og er derfor ikke en pålidelig indikator for den resterende batterilevetid.

Hvis du planlægger at lægge hovedtelefonerne til opbevaring i længere tid, skal du tage batteriet ud.

Bortskaf batterier korrekt i henhold til gældende lovgivning. Batterier må ikke brændes.