Batterilevetid og udskiftning af batterier

Afhængig af brugen har batteriet en gennemsnitlig levetid på 35 timer. Batteriindikatorlampen begynder at blinke, når der er ca. fem timers batterilevetid tilbage. Når et batteri skal udskiftes, skal du vippe hovedbøjlen fra den højre ørekop og åbne batterirummet. Indsæt et AAA-alkalinebatteri (IEC LR03) i batterirummet.

Bemærk: Den resterende batterilevetid kan variere, hvis du bruger genopladelige batterier. NiMH-batterier, som består af nikkelmetalhydrid, anbefales.