Batterilevetid og udskiftning af batterier

Afhængig af brugen har batteriet en gennemsnitlig levetid på 35 timer. Batteriindikatorlampen begynder at blinke, når der er ca. fem timers batterilevetid tilbage.

Når batteriet skal udskiftes, skal du bruge ét AAA-alkalinebatteri (IEC LR03).

Bemærk: Den resterende batterilevetid kan variere, hvis du bruger genopladelige batterier. NiMH-batterier, som består af nikkelmetalhydrid, anbefales.