Lyden er forvrænget eller knitrer i det ene eller begge ører

Hvis du oplever dårlig lydkvalitet fra dine hovedtelefoner, kan du prøve følgende:

• Prøv en anden lyd-app. Problemet kan skyldes appen og ikke hovedtelefonerne
  • Frakobl hovedtelefonerne fra enheden, og par dem derefter igen. Sommetider kan visse lydproblemer løses ved at genoprette forbindelsen

Hvis ovenstående trin ikke løser dit problem, skal du klikke på linket "Kontakt os" nedenfor for at finde den bedste support for din region.