Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.

Apple-kompatible enheder

Fjernbetjening og mikrofon er kompatibel med følgende Apple-enheder:

iPhone 3GS eller nyere

iPad

iPod touch 2. generation eller nyere

iPod classic 120 GB, 160 GB

iPod nano 4. generation eller nyere

Bemærk: Fjernbetjeningen understøttes af iPod shuffle 3. generation eller nyere. Lyd understøttes af alle iPod- og iPod-modeller. Dette produkt er også kompatibelt med andre mærker, men nogle funktioner fungerer muligvis ikke.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback