Apple-kompatibilitetsvejledning for lydkabel med inline-fjernbetjening og -mikrofon

Følgende Apple®-produkter er kompatible med lydkablet, som har en inline-fjernbetjening og -mikrofon:

• iPhone®: 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus
  • iPod touch®: 2., 3. 4. og 5. generation
  • iPod classic®: 2009 (120 GB og 160 GB)
  • iPod nano®: 4., 5., 6. og 7. generation
  • iPad®: alle modeller
  • MacBook®: unibody og Pro
  • iPod shuffle®: 3. og 4. generation

Dette produkt er ikke kompatibelt med den originale iPhone, iPhone 3G eller andre mobiltelefoner fra andre producenter. Mikrofonen er designet specielt til ovenstående Apple-produkter. Knappens funktionalitet (besvar/afslut og lydstyrke +/-) understøttes ikke på enheder, der ikke er nævnt.