90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Appen kan ikke finde systemet under konfiguration

På fjernbetjeningen skal du trykke på knapperne TV-ikon og Spring tilbage samtidigt og holde dem nede i 3 sekunder. Når lysbjælken på soundbaren lyser gult, er soundbaren i opsætningstilstand

Åbn Bose Music-appen, og følg appens anvisninger for at tilslutte soundbaren til dit netværk

Bemærk: Hvis appen ikke beder dig om at sætte systemet op, skal du trykke på Min Bose-ikonet i øverste venstre hjørne og derefter trykke på + for at tilføje et produkt.

Hvis appen ikke ser soundbaren, skal du genstarte din mobilenhed og nulstille soundbaren ved at tage netledningen ud af stikkontakten, vente 30 sekunder og derefter sætte netledningen i en stikkontakt, der virker