Besvarelse og afslutning af opkald

Gælder for:

Dit headset har en lettilgængelig besvar/afslut-knap med indbygget mikrofon. Tryk blot på besvar/afslut-knappen for at udføre en handling.

Bemærk: Nogle telefoner kræver muligvis, at du trykker to gange på besvar/afslut-knappen, eller at du trykker på den og holder den nede i et par sekunder for at udføre funktioner.

Bevarelse af opkald

Når du modtager et indgående opkald, skal du trykke på og slippe besvar/afslut-knappen for at svare.

Afslutning af opkald

Når du er klar til at afslutte opkaldet, skal du trykke på og slippe besvar/afslut-knappen.

Bemærk: Nogle unikke telefon- og musikafspilningsfunktioner, som f.eks. genopkald til det seneste nummer, stemmekommandoer og nummernavigation, er apparatafhængige og kan muligvis betjenes ved hjælp af besvar/afslut-knappen. Oplysninger om, hvilke funktioner der er tilgængelige, finder du i brugervejledningen til mobiltelefonen.