Amazon Alexa virker ikke

Sørg for, at du har Amazon Alexa-appen installeret på din enhed. Hvis du ikke har den, skal du downloade Alexa-appen fra Google Play eller App Store. Når dine hovedtelefoner er sluttet til din enhed, skal du følge vejledningen i appen for at konfigurere Alexa.

Amazon Alexa-appens logo

Bemærk: Amazon Alexa er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Her er et par ting, du kan prøve, hvis tryk på stemmeassistentknappen ikke aktiverer Alexa korrekt:

Sørg for, at stemmeassistentknappen er indstillet til Amazon Alexa. I Bose Music-appen skal du vælge Indstillinger > Stemmeassistent > Alexa. You may also have to tap "Setup & Settings" to finish setting up your headphones with Alexa

Genstart din enhed

Tilslut din mobilenhed til Wi-Fi®

Afbryd Bluetooth®-forbindelse, og forbind igen

Ryd Bluetooth-enhedslisten fra dine hovedtelefoner ved at holde tænd/sluk-/Bluetooth-knappen nede i 10 sekunder. Du skal høre "Enhedslisten ryddet" fra hovedtelefonerne. På din enhed skal du gå til Bluetooth-indstillingerne og fjerne hovedtelefonerne. Tilslut hovedtelefonerne til din enhed igen