Alarmen afspilles ikke

Hvis din alarm ikke fungerer korrekt, er her et par ting, du kan prøve:

Hvis dine sleepbuds mister forbindelsen til din mobilenhed i løbet af natten, vil de fortsætte med at afspille maskeringslyde og den næste planlagte alarm. Snooze-funktionen og efterfølgende alarmer fungerer ikke. Læg dine sleepbuds tilbage i opladningsetuiet i et par sekunder, og fjern dem så igen for at genoprette forbindelsen til din mobilenhed

Sørg for, at alarmen er slået til i afsnittet Alarmer. Omskifteren til højre for vækketidspunktet er tænd/sluk-knappen for den pågældende alarm