Indstilling af lydstyrke for surround- og centerhøjttaler

Følg disse trin for at justere lydstyrkeniveauet for surround- eller centerhøjttaleren:

Bemærk: Tale produceres primært af centerhøjttaleren i et surroundsound-system. Hvis det er svært at høre stemmer, skal du skrue op for centerhøjttalerens lydstyrke.

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

på fjernbetjeningen skal du trykke på more

tryk på højre pil for at fremhæve ikonet "indstillinger", og tryk derefter på ok

for at justere centerhøjttaleren, skal du trykke på pil op eller pil ned for at fremhæve "centerhøjttaler"

for at justere surroundhøjttalerne, skal du trykke på pil op eller pil ned for at fremhæve ikonet "bageste højttaler"

Justering af højttalernes lydstyrkeniveau

for centerhøjttaleren skal du trykke på venstre pil eller højre pil for at justere lydstyrken fra -8 til +8

for surroundhøjttaleren skal du trykke på venstre pil eller højre pil for at justere lydstyrken fra -10 til +6