Justering af snooze-tiden

Gælder for:

Denne indstilling bestemmer, hvor lang tid systemet er lydløst, når snooze-funktionen aktiveres.

tryk på alarm setup/menu på fjernbetjeningen og hold nede, indtil "setup menu" vises

Alarm Setup/Menu

tryk på tune/playlist> én gang, indtil "snooze- 10 min" vises

Tune/Playlist >

tryk på time – eller time + for at ændre snooze-tiden. snooze-tiden kan indstilles mellem 10 og 60 minutter (i 10-minutters trin)

Time -

Time +

tryk på alarm setup/menu for at afslutte opsætningsmenuen, eller vent 10 sekunder, så afsluttes opsætningsmenuen automatisk