Justering af lysstyrke og kontrast på fjernbetjeningens display

Tryk på belysningsknappen bag på fjernbetjeningen for at aktivere belysning af fjernbetjeningens knapper og skærmen. Lyset slukkes automatisk efter et par sekunder for at forlænge batterilevetiden.

Følg disse trin for at justere kontrast eller lysstyrke på fjernbetjeningen:

tryk samtidigt på både glow og ok på fjernbetjeningen, og hold nede, indtil den skjulte menu vises på fjernbetjeningens display

tryk på pil op eller pil ned for at vælge "contrast" eller "brightness"

når en af dem er valgt, skal du trykke på venstre pil eller højre pil for at justere indstillingen

tryk på exit for at vende tilbage til almindelig betjening