KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Justering af centerkanalniveau

I Bose Music-appen på skærmbilledet Min Bose (tilgængelig via hovedtelefon- og højttalerikonet i øverste venstre hjørne) skal du vælge din soundbar

Tryk på billedet af soundbaren i nederste højre hjørne af skærmen

Tryk på Justeringer (Adjustments)

Under Centerkanalniveau (Center Channel Level) skal du trykke på + eller - for at øge eller mindske mængden af centerkanallyd

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback