Justering af bas og diskant

Denne funktion hjælper med at justere lyd baseret på lytterens præferencer og rumakustikken.

Følg disse trin for at justere bas eller diskant:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

på fjernbetjeningen skal du trykke på more

tryk på højre pil for at fremhæve ikonet "options", og tryk derefter på ok for at bekræfte dit valg

tryk på pil op eller pil ned for at fremhæve "system bass" eller "system treble"

tryk på venstre pil eller højre pil for at justere bas- eller diskantkompensationsniveauet fra -14 til + 14 (-6 til +6 hvis adaptiq®-kalibrering er gennemført)

tryk på exit for at forlade menuen