KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Justering af bas

Du kan bruge fjernbetjeningen til at ændre basniveauet i systemet.

  • Tryk på "Bas"-knappen på fjernbetjeningen. Systemstatusindikatoren blinker hvidt tre gange
  • Tryk på "+" eller "-" på fjernbetjeningen for at øge eller mindske basstyrken
  • Tryk på "Bas"-knappen igen for at afslutte justeringen. Systemstatusindikatoren blinker hvidt tre gange.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback