Justering af surroundhøjttalernes lydstyrkeniveau

Følg disse trin for at justere lydstyrkeniveauet for surroundhøjttalerne:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

på fjernbetjeningen skal du trykke på more

MORE

tryk på højre pil for at fremhæve ikonet "options", og tryk derefter på ok

Den højre pil

OK

tryk på pil op eller pil ned for at fremhæve ikonet "rear speaker"

Pil op

Pil ned

tryk på venstre pil eller højre pil for at justere lydstyrken på baghøjttalerne fra -10 til +6

Den venstre pil

tryk på exit for at forlade menuen

Exit