KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Justering af Bluetooth®-lydstyrke

Bluetooth-lydstyrkereguleringen er placeret på højre side af betjeningsmodulet. Den øger eller reducerer lydstyrken på en tilsluttet Bluetooth-enhed. Hvert tryk på Bluetooth-lydstyrkereguleringen ændrer lydstyrken trinvist. Tryk på lydstyrkereguleringen, og hold nede for at justere lydstyrken kontinuerligt.

Kontrolmodul, der viser lydstyrkebetjeningen på højre side

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback