Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.

Justering af Bluetooth®-lydstyrke

bluetooth®-aktiverede modeller er bluetooth®-lydstyrkereguleringen placeret i højre side af betjeningsmodulet. den øger eller reducerer lydstyrken for den mobiltelefon, som er parret med headsettet. lydstyrken kan kun justeres under et telefonopkald. hvert tryk på bluetooth®-lydstyrkeknappen ændrer lydstyrken trinvist.

Bluetooth®-lydstyrkeknap

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback