Forsendelse vil være tilgængelig om 1-2 hverdage, med en risikofri prøveperiode på 90 dage og gratis standardforsendelse

Justering af Bluetooth®-lydstyrke

bluetooth®-aktiverede modeller er bluetooth®-lydstyrkereguleringen placeret i højre side af betjeningsmodulet. den øger eller reducerer lydstyrken for den mobiltelefon, som er parret med headsettet. lydstyrken kan kun justeres under et telefonopkald. hvert tryk på bluetooth®-lydstyrkeknappen ændrer lydstyrken trinvist.

Bluetooth®-lydstyrkeknap