Tilføjelse af en anden musikkilde

Brug af AUX-indgangen

Du kan slutte en række enheder til din Bose-højttaler, selvom enheden ikke har Bluetooth. Disse enheder kan sluttes til 3,5 mm-indgangsstikket bagpå højttaleren.

Bemærk: Afhængigt af forbindelsen på den enhed, du vil tilslutte, skal du bruge et 3,5 mm-stereolydkabel eller et rødt og hvidt RCA-til-3.5 mm-lydkabel.

Slut dit lydindgangskabel til enheden

Dette er typisk hovedtelefonstikket på de fleste bærbare enheder. På andre enheder (f.eks. tv eller cd-skiftere) skal du se efter et par røde og hvide stik, der er mærket "Line Out" eller "Audio Out."

Tilslut den anden ende af kablet i indgangsstikket på siden af din SoundLink-højttaler

Tryk på knappen til linjeindgang på højttaleren

På den tilsluttede enhed skal du indstille lydstyrken til 90 % og bruge lydstyrkereguleringen på SoundLink-højttaleren til at justere lydstyrken

Hvis en enhed er tilsluttet, men ikke afspiller lyd, slukkes højttaleren automatisk efter 30 minutter.

Brug af USB-indgangen

Ved hjælp af et USB-kabel kan du tilslutte mobilenheden til micro-B USB-stikket på din
højttaler

Tænd højttaleren, og tryk på og slip knappen til linjeindgang, indtil du hører "USB audio"