Tilslutning af en enhed til den ekstra indgang

Du kan slutte en række enheder til din SoundLink Color højttaler, selvom enheden ikke har Bluetooth. Disse enheder kan sluttes til 3,5 mm-indgangsstikket på siden af højttaleren.

Bemærk: Afhængigt af forbindelsen på den enhed, du vil tilslutte, skal du bruge et 3,5 mm-stereolydkabel eller et rødt og hvidt RCA-til-3.5 mm-lydkabel.

Slut dit lydindgangskabel til enheden

Dette er typisk hovedtelefonstikket på de fleste bærbare enheder. På andre enheder (f.eks. tv eller cd-skiftere) skal du se efter et par røde og hvide stik, der er mærket "Line Out" eller "Audio Out."

Tilslut den anden ende af kablet i indgangsstikket på siden af din SoundLink-højttaler

Tryk på Line Input på højttaleren

På den tilsluttede enhed skal du indstille lydstyrken til 90 % og bruge lydstyrkereguleringen på SoundLink-højttaleren til at justere lydstyrken

Hvis en enhed er tilsluttet, men ikke afspiller lyd, slukkes højttaleren automatisk efter 30 minutter.

Bemærk: USB-stikket på højttaleren skal bruges til opladning og opdatering. Lyd kan afspilles via USB-stikket