Tilføjelse af en anden musikkilde

Du kan bruge en anden lydenhed, som f.eks. en transportabel digital musikafspiller, sammen med din SoundLink®-højttaler. Det kræver, at du bruger et lydkabel med et 3,5 mm stik i den ene ende til at tilslutte til AUX-indgangen på SoundLink®-højttaleren. Der medfølger ikke et kabel med et 3,5 mm stik i begge ender med dit system.

Følg disse trin for at bruge en ekstern lydenhed:

Sæt et 3,5 mm kabelstik fra den eksterne lydenhed i AUX-stikket bag på SoundLink®-højttaleren

tryk på aux på højttaleren

AUX

Juster lydstyrken på den tilsluttede enhed til tæt på maksimum, og brug derefter SoundLink®-højttalerens lydstyrkeknapper til at justere lydstyrken

Bemærk! Hvis en enhed er tilsluttet, men ikke afspiller lyd, slukkes højttaleren automatisk efter 30 minutter.

Om USB-stikket

USB-stikket på højttalerens bagside er kun beregnet til strøm/opladning og afspiller ikke lyd fra en tilsluttet enhed.