Aktivering af dvd-funktionen Kameravinkel

For at aktivere dvd-funktionen Kameravinkel, skal du følge disse trin:

Tænd systemet

vælg kilden cd/dvd på fjernbetjeningen

Indsæt en dvd, som du ved, du kan vælge forskellige kameravinkler på i programmet. Start dvd'en

på fjernbetjeningen skal du trykke på indstillinger, når ikonet "kameravinkel" vises

brug pil op og pil ned for at fremhæve kameraikonet med titlen "kameravinkel"

tryk på højre pil for at fremhæve funktionen "1 af"

brug pil op og pil ned til at fremhæve og skifte mellem forskellige vinkler

tryk på exit for at forlade indstillingsmenuen