Om synkronisering af lyd/video

Vi har for nylig hørt fra nogle kunder, der har oplevet forsinkelser i lydsynkroniseringen, når de ser video. Vi ved, at ægte trådløse hovedtelefoner er underlagt en forsinkelse mellem lyd og billede, men den feedback, vi har modtaget, indikerer, at produktet ikke klarer sig som vi havde forventet.

En SoundSport Free softwareopdatering er nu tilgængelig med henblik på at forbedre problemer med synkronisering af lyd og video i de fleste tilfælde. Du kan downloade den nye software trådløst via Bose Connect-appen eller ved at gå ind på btu.bose.com på din computer. Hvis du ejer en Bluetooth-enhed, der fuldt ud understøtter Audio Video Distribution Transport Protocol (AVDTP), version 1.3 eller nyere, kan du drage fordel af denne opdatering. Vi har bekræftet, at Apple iPhones og iPads bruger denne protokol, og vi vil fortsætte med at evaluere andre populære Bluetooth-enheder. Synkronisering af lyd/video kan også variere afhængigt af den mobilapp, der bruges (f.eks. Netflix, YouTube). Vi opfordrer dig til at bruge den nyeste software til dine mobilapps, Bluetooth-enheder og Bose-hovedtelefoner.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, opfordrer vi dig til at besøge global.bose.com og kontakte os via din region, eller følge os på Twitter @BoseService.