Brug lydstyrkebetjening med Press & Turn

Du kan justere lydstyrken ved at bruge Press & Turn-lydstyrkebetjening eller ved at bruge lydstyrkebetjeningen på din mobile enhed.

Sådan bruger du Press & Turn-lydstyrkebetjening:

• Sørg for, at Frames-softwaren er opdateret
  • Sørg for, at Press & Turn-lydstyrkebetjening er aktiveret i Bose Connect-appen. Du kan få adgang til denne indstilling i menuen Indstillinger

Skru op for lydstyrken ved at holde knappen inde på dine Frames, mens du drejer hovedet til højre. Slip knappen for at indstille lydstyrken.

Et par Frames med fremhævet knap, der viser bevægelsen til højre for at skrue op for lyden

Du vil høre en tone, når lydstyrken når det maksimale niveau.

Hold knappen nede, mens du drejer hovedet til venstre, for at skrue ned for lyden. Slip knappen for at indstille lydstyrken.

Et par Frames med fremhævet knap, der viser bevægelsen til venstre for at skrue ned for lyden

Du vil høre en tone, når lydstyrken når det minimale niveau.

BEMÆRK: Hvis du vil ændre lydstyrken i større intervaller, skal du dreje hovedet langsomt.