Justering af bas

Du kan justere bassen i din højttaler via Bose Connect-appen:

Når appen er installeret, og højttaleren er sluttet til din enhed, skal du trykke på tandhjulsikonet (Indstillinger) i øverste højre hjørne

I menuen Indstillinger skal du vælge Bas

Rul til venstre eller højre på knappen under tallet for at justere bassen. Bassen kan justeres til "0" for højeste (standard) niveau og -8 for laveste niveau