L1 Pro32 bærbart line array-system med Sub1-basmodul med indbygget forstærker

Sælges fra 2020 - aktuelt

SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).
lyd
Tænd/sluk
Bluetooth®
App
Opsætning
Betjeningsfunktioner

Hvis du oplever forvrængning, knitrende, statisk støj eller uventet dårlig lydkvalitet fra dit produkt:

Hvis du lytter til lyd på dit produkt, men ikke kan høre lyd fra alle højttalerne, kan du prøve følgende:

Hvis du hører for høje lave frekvenser fra dit produkt, kan lydkvaliteten være buler, dæmpet eller svær at høre. Hvis du vil reducere bassen og/eller øge diskantreaktionen, skal du prøve følgende:

Hvis du ikke hører nok lavfrekvent lyd fra dit produkt, kan lydkvaliteten være tynd, svind eller utilstrækkelig. Prøv følgende for at øge basgengivelsen eller reducere diskantreaktionen:

Hvis dit produkt ser ud til at være konfigureret korrekt, men ikke producerer lyd, kan du prøve følgende:

Hvis lyden, der afspilles fra dit produkt, går ind og ud, afspilles inkonsekvent eller er klingende, kan du prøve følgende:

Hvis dit produkt laver uventet tikkende, klikkende eller smældende lyde, når du tænder for det, kan du prøve følgende:

Hvis du oplever højfrekvent lyd eller en hvinende lyd fra dit system, kan du prøve følgende:

Hvis det lydniveau, der høres fra dit produkt, er svagt eller mere stille end normalt, kan du prøve følgende:

Hvis du hører et klik, en hvirvel, en vibration eller anden usædvanlig lyd, der kommer fra dit produkt, kan du prøve følgende:

Hvis dit produkt ser ud til at modtage strøm, men ikke vil tænde som forventet:

Hvis dit produkt laver uventet tikkende, klikkende eller smældende lyde, når du tænder for det, kan du prøve følgende:

Hvis strømmen til dit produkt virker periodisk, eller det tænder og slukker uventet, skal du prøve følgende:

Hvis du ikke kan parre din Bose-højttaler eller dine hovedtelefoner med en Bluetooth-enhed, f.eks. en smartphone, tablet, bærbar computer eller et TV, her er nogle ting, du kan prøve.

Hvis Bluetooth-forbindelsen mellem dit produkt og en tilsluttet lydenhed kun er pålidelig inden for kort rækkevidde af dit produkt, kan du prøve følgende:

Hvis Bluetooth-forbindelsen mellem dit system og en tilsluttet enhed (f.eks. Bærbar computer, smartphone eller Bose-app) er periodisk eller går uventet tabt. Prøv følgende:

Hvis du åbner Bose-programmet, men ikke kan bruge det, eller det lukker uventet, kan du prøve følgende:

Hvis app'en ikke kan finne det produkt , du allerede har føjet til din Bose-konto, kan den vise "Søgning" eller "ikke tilgængelig", når du forsøger at vælge det pågældende produkt. I nogle tilfælde vises produktet muligvis ikke i appen, hvis det ikke findes. Prøv følgende for at løse problemet:

Hvis du ikke kan starte eller fuldføre en opdatering på et Bose-produkt eller en app, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan skrue op eller ned for lydstyrken på dit produkt eller oplever uventede lydstyrkeændringer eller spidser i lytteniveauet, kan du prøve følgende: