Lifestyle® SoundTouch® 525 underholdningssystem

Sælges fra 2015 - 2016

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tilslutning af en computer til et Wi-Fi-netværk

Når du tilslutter din computer til dit trådløse netværk, kan du bruge Bose computer-appen med dine Bose Wi-Fi-systemer. Du kan f.eks. få adgang til musik, der er gemt på din computer, og betjene dine systemer fra Bose-appen.

Hvilket operativsystem bruges?

En pc, der kører Windows 7

En Mac, der kører macOS 10.4.6 eller nyere

En Apple-enhed, der kører iOS 7 eller nyere

En smartphone eller tablet, der kører Android 4.x eller nyere

En Chromebook

En pc, der kører Windows 10