Lifestyle® 38 DVD-baseret hjemmebiograf

Sælges fra 2004 - 2006

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Programmering af fjernbetjening

Den universelle fjernbetjening til dit system kan styre andre enheder, f.eks. en kabelboks eller en Blu-ray-afspiller, der er sluttet til dit produkt. Lær, hvordan du programmerer universalfjernbetjeningen til at betjene en tilsluttet enhed.

Sådan programmeres fjernbetjeningen:

1. Tryk på knappen System på fjernbetjeningen
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  2. Rul til højre for at vælge fjernbetjening, og tryk derefter på knappen Enter
  3. Rul ned for at vælge IR-kontrol , og bekræft, at den er (Eller indstil den til) fra
  4. Scrol ned for at vælge TV tuner eller TV Control, og tryk derefter på knappen Enter
  5. Rul op eller ned for at vælge den kilde, der skal bruges til at skifte TV-kanal, og tryk derefter på knappen Enter . (Hvis du f.eks. har en kabelboks tilsluttet til CBL-sat på systemkonsollen, skal du vælge CBL-sat)
  6. Rul op for at vælge TV-mærke, og tryk på knappen Enter
  7. Rul for at vælge TV-mærket, og tryk derefter på knappen Enter
  8. Rul ned for at vælge TV-kode, ntryk  på knappen Enter
  9. Test fjernbetjeningen:
    • Hvis den styrer din enhed, skal du trykke på knappen Enter for at afslutte
    • Hvis den ikke kontrollerer din devic eor har begrænset funktionalitet, skal du gentage disse trin med den næste kode for mærket.
Gentag trin  6 til 8  for at programmere din fjernenhed til at nå dit system, men vælg [SOURCE] mærket og [SOURCE] COD istedet for TV Bran dand TV-koden. ( Hvis du f.eks. vil kontrollere  en boks, der kan aktiveres, og som er tilsluttet til CBL-sat på systemkonsollen, skal du vælge CBL-sat-mærket og CBL-sat-koden i trin 6 til 8.)

Bemærk: Da fjernbetjeningen ikke har en AUX-knap, kan en enhed, der er tilsluttet AUX , ikke tændes og slukkes med Bose-fjernbetjeningen.

Tip: Din systemkonsol styrer andre enheder, ikke din fjernbetjening.  Hvis du har sværekontrol af en enhed, skal du tilslutte en IR-sender. Der kan maksimalt bruges threeemittere sammen med systemet.
  1. Tilslut senderen til IR-emitte -stikket på systemkonsollen
  2. Placer den flade side af IR-senderen på eller i nærheden af fjernsensoren på den eller de enheder, der skal styres.
    Tip: Fjernbetjeningssensoren på enheden er ofte en lille gennemsigtig plastik på forsiden af enheden.

Sådan tilsluttes en IR-sender:

Bemærk: Der kan maksimalt bruges tre emittere sammen med systemet (den originale emitter plus op til to kædede tilbehørsemittere).
  1. Tilslut senderen til IR-emitter -stikket på systemkonsollen
  2. Placer den flade side af IR-senderen på eller i nærheden af fjernbetjeningssensoren for den eller de enheder, der skal styres

Følg disse trin for at bruge TV-sensoren:

1. Tilslut TV-sensoren til TV-sensorstikket på Media Center-tilslutningspanelet. (På panelet er TV-sensorstikket lige over to andre stik af samme type: IR-emitter og serielle datastik)
  2. Tænd for TV'et, og vælg den korrekte indgang
  3. Tryk på knappen System på fjernbetjeningen
  4. Tryk på højre pil, indtil ikonet Video er valgt, og tryk derefter på Enter
  5. Tryk på pil ned, indtil "TV Power Status" er valgt
  6. Flyt den flade side af TV-sensoren langsomt rundt om bagsiden af TV'et, indtil TV'ets strømstatus angiver: "Tv til"
  7. Fastgør TV-sensoren på dette sted med den medfølgende selvklæbende strimmel
  8. Tryk på pil op, indtil "TV Power" er valgt, og tryk på Enter
  9. Tryk på pil ned, indtil "automatisk" er valgt, og tryk på Enter
  10. Tryk på knappen Afslut for at forlade systemmenuen
Bemærk: En "OFF"-kommando sendes kun til TV'et, hvis Bose-systemet automatisk tænder for TV'et og registrerer, at TV'et faktisk er tændt. Hvis TV'et tændes manuelt, eller Bose-systemet ikke kan registrere, at TV'et er tændt, vil det ikke sende en "OFF"-kommando.