Bose QuietComfort® Earbuds

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Brug af flere Bluetooth ® -forbindelser

Multi-point er en funktion, der gør det muligt for dit produkt at oprette forbindelse til mere end én Bluetooth-enhed. Dette er nyttigt til at skifte mellem to smartphones uden at frakoble og tilslutte igen hver gang.

Skift mellem tidligere tilsluttede enheder

1. Tryk på indstillingsikonet i Bose musik-appen (øverst til højre).

2. Vælg "Skift enheder".

3. På opladeretuiet skal du trykke på Bluetooth-knappen for at navigere gennem dine enheder og vælge den ønskede på :
    • Første tryk angiver den aktuelt tilsluttede enhed
    • Hvis du trykker på Bluetooth-knappen igen, går du gennem en anden tilsluttet enhed. (Vent et sekund, indtil den næste enhed hører dby-taleprompten i øreproppen ).

Denne funktion til QC- og Sport-ørepuderne blev tilføjet i Bose Music App, versioner:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Firmwareversion 2.0.7

Skift mellem Bluetooth-enheder uden brug af Bose musik-appen

Efter firmwareopdateringen 2,0.7, kan du ikke skifte mellem Bluetooth-enheder ved at gå til menuen med indstillinger for din enhed og vælge  "QuietComfort-ørepuder" eller "Sport-ørepuder".

Skift mellem Bluetooth-enheder:

1. Slå Bluetooth fra på den aktuelt tilsluttede enhed.
  2. På den nye enhed:
    1. Aktivér Bluetooth
    2. I indstillingsmenuen skal du gå til listen over Bluetooth-enheder og vælge de ørepuder, der skal tilsluttes
Se tilslutning af en Bluetooth-enhed for at få yderligere hjælp

Tilslutning af yderligere enheder:

Mens andre Bluetooth-aktiverede Bose-produkter typisk husker otte enheder, husker dette produkt syv enheder (den ottende hukommelsesplads er reserveret til den venstre øreprop). Der kan kun tilsluttes én enhed ad gangen. Multipunktforbindelser understøttes ikke.