SoundTouch® serie II trådløs adapter

Sælges fra 2015 - 2017

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kan ikke oprette forbindelse til det indbyggede opsætningsnetværk for et Bose-produkt

Dit trådløse Bose-produkt har et internt Wi-Fi-netværk, der bruges til systemopsætning. Hvis dette netværk ikke kan tilsluttes eller findes af den enhed, der bruges til at konfigurere dit produkt, kan du prøve følgende:

På din enhed skal du slå Wi-Fi fra og til igen.

På den enhed, der kører Bose-appen, skal du gå til Wi-Fi-indstillingerne og slå Wi-Fi fra og til igen

Vent 20 sekunder, og opdater derefter netværkslisten i enhedens Wi-Fi-indstillinger.

Når du bruger en alternativ konfigurationsmetode, kan det tage et øjeblik, før enheden registrerer Bose-netværket. Vent 20 sekunder, opdater listen over netværk i Wi-Fi-indstillingen sof enheden, og Søg derefter efter og vælg Bose-netværket.

Genstart den enhed, der bruges til at oprette forbindelse til Bose-systemet.

Elektronik – som smartphones, tablets eller computere – skal muligvis genstartes fra tid til anden for at rette mindre behandlingsfejl. Dette gøres typisk ved at dreje på enheden og om muligt fjerne batteriet i 15 sekunder. Tænd derefter for enheden, og prøv igen.

Nulstil din konsolenhed og SoundTouch-adapter.

En nulstilling bruges til at rette lejlighedsvise produktproblemer. Det er ikke noget, som et produkt kræver gentagne gange. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

For Android-enheder skal du gå til enhedens Wi-Fi-indstillinger og deaktivere smart eller automatisk netværksskift.

Nogle Android-enheder har en funktion, der forhindrer enheden i at oprette forbindelse til et netværk uden internetforbindelse. Dette kan forhindre enheden i at oprette forbindelse til dit Bose-produkts opsætningsnetværk. Hvis du vil deaktivere denne funktion, skal du gå til enhedens Wi-Fi-indstillinger, vælge Avanceret og fjerne markeringen af Smart Network Switch eller Auto Network Switch. (Bemærk! Nogle enheder henviser muligvis til denne funktion med et andet navn).

For Android-enheder skal du gå til Wi-Fi-indstillinger og vælge Bose trådløst netværk.

Jeg fdin enhed skifter ikke automatisk til det interne opsætningsnetværk for dit Bose-produkt. Gå til enhedens Wi-Fi-indstillinger, og tryk på Bose-netværksnavnet for at oprette forbindelse til det.

Prøv den manuelle tilslutningsmulighed for at oprette forbindelse til dit produkts indbyggede opsætningsnetværk.

Din mobilenhed viser muligvis kun et bestemt antal tilgængelige netværk. Prøv at tilføje en ny netværksforbindelse manuelt:  Når du bliver bedt om et netværksnavn, skal du indtaste Bose SoundTouch Wi-Fi-netværk.

For iOS-enheder skal du deaktivere Wi-Fi Assist.

Hvis din enhed ikke vil oprette forbindelse til dit Bose-produkts opsætningsnetværk, skal du gå til Enhedsindstillinger og vælge Mobil og deaktiver Wi-Fi Assist.  Tryk derefter på Bose-netværksnavnet for at oprette forbindelse til det. (Bemærk! Wi-Fi Assist er tilgængelig på iOS 9 og nyere).

Kontroller, at den enhed, der kører Bose-appen, er tæt på dit Bose-produkt.

Hold den enhed , du vil oprette forbindelse til dit Bose-produkt, for at være sikker på, at den er inden for rækkevidde af dit produkts Wi-Fi-netværk

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi ved hjælp af Bose-appen, kan du prøve en anden forbindelsesmetode.

Jeg kan ikke oprette forbindelse til dit netværk ved hjælp af den enorme setu pmetode i Bose-appen. Prøv en alternativ metode. Du kan finde flere oplysninger under oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Prøv en anden enhed eller computer.

Download og installer Bose-appen på en anden computer eller mobilenhed, hvis den er tilgængelig, for at finde ud af, om problemet er relateret til den første enhed eller dens indstillinger.

Sluk og tænd for Wi-Fi-funktionen på dit produkt.

Deaktivering og genaktivering af Wi-Fi-funktionen på dit produkt kan muligvis løse forbindelsesproblemer. Du kan finde flere oplysninger under slå Wi-Fi til eller fra for dit produkt.

Gendan systemets fabriksindstillinger, og genstart opsætningen.

Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Den trådløse SoundTouch-adapter skal muligvis bruges.

Hvis de angivne trin ikke løser problemet, skal den trådløse SoundTouch-adapter muligvis bruges. Følg linket for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.