Udførelse af en softwareopdatering

Der kan ind imellem være behov for softwareopdateringer for at sikre, at din trådløse SoundLink®-mobilhøjttaler er kompatibel med mobile enheder, der er lanceret efter højttalerens fremstillingsdato.

Følg disse trin for at installere en Bose®-systemopdatering:

Bemærk: Et USB-A- til USB micro-B-kabel er påkrævet til denne opdatering.

Sørg for, at din computer har forbindelse til internettet

Klik her for at downloade og køre opdateringsprogrammet

Afhængigt af, hvilken computer der bruges, skal du enten vælge "Overførsel for Windows" eller "Overførsel for Mac"

Til Windows-pc

Download programmet, og følg disse trin:

I vinduet "Filoverførsel" skal du klikke på "Kør" eller "Gem"

Hvis du klikker på "Kør", skal du følge meddelelserne for at gennemføre opdateringen

Hvis du klikker på "Gem", skal du vælge en placering, hvor filen (Bose_BLUETOOTH_Speaker_Update.exe) skal gemmes. Gå derefter til den pågældende placering, og start programmet

Vælg et sprog på rullemenuen

Læs og accepter "licensaftalen"

Sørg for, at du har administratorrettigheder på din computer

Hvis det er relevant, skal du installere de nødvendige drivere ved at klikke på knappen "Installer driver"

Når installationen er gennemført, som angivet af det grønne flueben, skal du klikke på "Næste" for at fortsætte

Sæt strømforsyningen i en stikkontakt, og tænd SoundLink®-højttaleren. Slut derefter højttaleren til computeren med et USB-A- til USB micro-B-kabel

Gør højttaleren klar til opdateringen. Når der er blevet etableret kommunikation, skal du klikke på "Næste" for at fortsætte

Frakobl ikke SoundLink®-højttaleren under opdateringsprocessen

SoundLink®-højttaleren kan slukkes, når opdateringen er fuldført

Til Mac

Download programmet, og følg disse trin:

I vinduet "Filoverførsel" skal du klikke på Gem. Vælg en placering, hvor filen skal gemmes (Bose_BLUETOOTH_Speaker_Update.exe). Gå derefter til den pågældende placering, og start programmet

Vælg et sprog på rullemenuen

Læs og accepter licensaftalen

Hvis det er relevant, skal du installere de nødvendige drivere ved at klikke på knappen "Installer driver"

Du kan blive bedt om at indtaste et brugernavn og en adgangskode

Når installationen er gennemført, som angivet af det grønne flueben, skal du klikke på "Næste" for at fortsætte

Sæt strømforsyningen i en stikkontakt, og tænd SoundLink®-højttaleren. Slut derefter højttaleren til computeren med et USB-A- til USB micro-B-kabel

Gør SoundLink®-højttaleren klar til opdateringen

Når kommunikationen er etableret, starter opdateringen automatisk. Du må ikke frakoble højttaleren under opdateringen

Højttaleren kan slukkes, når opdateringen er fuldført