Parring og tilslutning af en enhed med højttaleren

Første gang du tænder din højttaler, er den klar til parring og tilslutning af din første enhed. Følg disse trin for at parre og tilslutte din enhed:

På din højttaler skal du trykke på TÆND/SLUK-knappen. Bluetooth®-statusindikatoren på højttaleren blinker blåt for at vise, at højttaleren er synlig

Tænd/sluk

Tænd Bluetooth på din enhed

Find listen over Bluetooth-enheder, og vælg den enhed, der hedder "Bose SLIII." Hvis din enhed beder dig indtaste en adgangskode, skal du indtaste "0000" (fire nuller)

Når parringen er gennemført, og din enhed er sluttet til højttaleren, skifter Bluetooth-statusindikatoren på højttaleren fra at blinke blåt til at lyse hvidt konstant, og højttaleren udsender en tone.