Mine hovedtelefoner kan ikke parres med min Bluetooth®-enhed

Hvis du har problemer med at slutte dine hovedtelefoner til din Bluetooth-enhed, er her nogle simple trin, du kan forsøge:

Sørg for, at hovedtelefonerne ikke er ved at oplade. Hovedtelefonerne kan ikke parres med en enhed under opladningen. Tag opladningskablet ud, og prøv at parre med enheden igen.

Flyt din Bluetooth-enhed tættere på hovedtelefonerne og væk fra  eventuel interferens eller forhindringer

På din Bluetooth-enhed:

Slå Bluetooth fra og derefter til igen

Slet dine Bose SoundSport hovedtelefoner fra Bluetooth-listen  på din enhed. Par igen

Ryd hovedtelefonparringslisten:

Sluk hovedtelefonerne

Tryk på tænd/sluk-/Bluetooth-knappen, og hold den nede i 10 sekunder, indtil du hører "Liste over Bluetooth-enheder ryddet."

Slet dine Bose SoundSport hovedtelefoner fra Bluetooth-listen på din enhed. Par igen