Bose
HELE VERDEN

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER FOR BOSE SOUNDTOUCH-PRODUKTER
INTRODUKTION OG DE VIGTIGSTE PUNKTER I FORBINDELSE MED PERSONLIGE OPLYSNINGER

Det er vigtigt for Bose Corporation at beskytte dine personlige oplysninger. At sikre, at du forstår, hvilke personlige oplysninger og andre oplysninger Bose indsamler om dig, hvordan vi bruger og deler disse oplysninger, og hvad du kan gøre for at begrænse denne brug eller deling, er afgørende for vores respekt for vores kunder. Læs venligst denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger, som beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og deler oplysninger i forbindelse med vores SoundTouch (TM)-systemer samt SoundTouch computer-softwaren og mobile applikationer (under et “software”).

Som beskrevet i denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger vil dine personlige oplysninger og andre oplysninger blive kontrolleret og behandlet af Bose Corporation, en amerikansk virksomhed, hvis hovedkontor er beliggende på The Mountain, Framingham, Massachusetts, 01701.

Bose indsamler oplysninger om dig via SoundTouch-systemet og softwaren for at sikre, at SoundTouch-systemet kan fungere og serviceres korrekt. Vi bruger også disse oplysninger til at understøtte din relation til Bose, til at drive vores virksomhed og til visse andre formål som beskrevet nedenfor.

Ved at markere afkrydsningsfeltet eller klikke på knappen og fortsætte med opsætningen af dit SoundTouch-system og softwaren giver du dit samtykke til indsamlingen, brugen og delingen af dine personlige oplysninger og andre oplysninger som beskrevet i denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du ikke kan give dit samtykke til vilkårene i denne politik, bør du ikke fortsætte med opsætningen af dit SoundTouch-system, og du bedes kontakte Bose.

Som beskrevet mere detaljeret nedenfor, indsamler vi en række forskellige tekniske oplysninger, når du bruger dit SoundTouch-system og softwaren, herunder dit systems IP-adresse og system-ID. Vi indsamler også brugs- og indholdsoplysninger som f.eks. det indhold, der er gemt i dit SoundTouch-systems forudindstillinger, og din SoundTouch-lyttehistorik (herunder senest afspillede kanaler, afspilningslister, kunstnere, albummer, numre eller podcasts).

Vi bruger også din IP-adresse til at udlede oplysninger om din placering, når du bruger dit SoundTouch-system. Vi analyserer disse oplysninger, hver gang du bruger systemet, for at sikre, at du har adgang til det relevante indhold for din placering. Det er dog vigtigt at bemærke, at vi ikke gemmer dine placeringsoplysninger eller sporer din placering over tid.

Vi vil muligvis kombinere oplysninger, som vi indsamler, med personlige oplysninger og andre oplysninger som vi modtager fra andre kilder, både online og offline. Disse oplysninger kan blive overført til og gemt i Bose-databaser (herunder cloud-databaser), som er placeret i USA eller andre steder, eller de kan blive delt med Boses datterselskaber, autorisrede distributører og forhandlere af Bose-produkter, betroede tredjepartstjenesteudbydere, som agerer på vores vegne, eller musikstreamingtjenester eller andre indholdsleverandører, som er hjemmehørende andre steder i verden.

Med dit samtykke kan vi, et Bose-datterselskab eller en autoriseret distributør af Bose-produkter også bruge dine personlige oplysninger (eller dele dem med en betroet tjenesteudbyder) for at kunne sende dig markedsføringsmeddelelser om Bose-produkter eller -tjenester eller relaterede tredjepartsprodukter eller -tjenester, som kan interessere dig. Du vil få mulighed for at give eller undlade at give dit samtykke, når du opretter din SoundTouch-konto.

 

Som beskrevet nedenfor kan du oprette og konfigurere dit SoundTouch-system pseudoanonymt, men du vil så ikke modtage vigtige oplysninger om produktopdateringer og anden kommunikation fra Bose. Endvidere vil vi fortsat indsamle visse oplysninger (herunder systemets IP-adresse og oplysninger om forudindstillinger), som kræves for, at dit system kan fungere korrekt, men vi vil ikke kunne knytte disse oplysninger til dig personligt.

 

I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning kan du have ret til at få adgang til, ændre og/eller anmode om sletning af oplysninger om dig, som vi indsamler. Du kan tilbagekalde dit samtykke til visse former for databehandling ved at kontakte os på det relevante nummer, som er anført på Kontakt os, eller ved at sende os en e-mail på privacyandsecurity@bose.com.

Denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger er specifik for oplysninger, der indsamles via SoundTouch-systemerne og softwaren; der gælder andre politikker for beskyttelse af personlige oplysninger for andre af Bose Corporations kundeaktiviteter, og disse kan ses på http://global.bose.com. I forbindelse med denne politik betyder "personlige oplysninger" personidentificerbare oplysninger – f.eks. dit navn eller din e-mail-adresse.

PERSONLIGE OPLYSNINGER OG ANDRE OPLYSNINGER, SOM VI INDSAMLER

Det primære formål med at indsamle disse oplysninger er at sikre, at dit system kan fungere og serviceres korrekt (se “Sådan bruger vi personlige oplysninger og andre oplysninger” nedenfor). Du giver dit samtykke til, at vi kan modtage og registrere en række forskellige oplysninger om dig via den SoundTouch (TM)-software, der er installeret på din computer, tablet eller mobile enhed. Du giver også dit samtykke til, at vi kan indsamle oplysninger via SoundTouch-systemet.

De oplysninger, vi kan indsamle, omfatter både personlige oplysninger og andre oplysninger som f.eks.:

Tekniske oplysninger, herunder:
· internetforbindelsens type og hastighed
· liste med SoundTouch-systemer og softwareprogrammer
· SoundTouch-produktets firmwareversion(er), MAC-adresse(r), IP-adresse(r) og Wi-Fi(R)-signalstyrke
· SoundTouch-softwareversion(er)
· placeringsoplysninger baseret på din IP-adresse (disse oplysninger analyseres, hver gang SoundTouch-systemet bruges, for at muliggøre adgang til indhold, som varierer afhængigt af en brugers placering, men disse oplysninger gemmes ikke og spores ikke over tid)
· operativsystem og/eller enhedstype for den computer, tablet eller mobilenhed, der bruges til SoundTouch-softwaren
· e-mail-præferencer
· adgangskoden til SoundTouch-softwaren (denne oplysning ændres via "hashing" og dermed har ingen adgang til den i dens oprindelige form, heller ikke Bose)

Indholds- og brugsoplysninger, herunder:
· Indhold, der er gemt i SoundTouch-systemets forudindstillinger
· SoundTouch-systemets aflytningshistorik og indholdsdata, herunder de seneste afspillede kanaler, afspilningslister, kunstnere, albummer, numre eller podcasts
· SoundTouch-systemet og softwarens brug og indholdsmønstre (herunder varigheden og tidsdataene for systembrugen og indholdsstreaming)
· Tjenestetokens, der indeholder godkendelsesoplysninger, som muliggør en problemfri levering af tredjepartsindhold til SoundTouch-systemet
· Transaktionsoplysninger, der muliggør digital rights management

Navn (hvis det er tilgængeligt)
Kontaktoplysninger, herunder: - Adresse (hvis den er tilgængelig) - E-mail-adresse

Du giver dit samtykke til, at disse oplysninger vil blive indsamlet og gemt i en eller flere Bose-databaser (herunder cloud-databaser) og databaser tilhørende udvalgte tredjepartstjenesteudbydere, der agerer på vores vegne. Disse databaser kan være placeret i USA eller andre steder uden for dit bopælsland.

Du kan oprette og konfigurere dit SoundTouch-system pseudoanonymt ved at angive en e-mail-adresse, der kun skal bruges til dette formål, eller endog en ikke-fungerende e-mail-adresse og vælge ikke at angive dit rigtige navn, din adresse eller andre personlige oplysninger under tilmeldingsprocessen. Bemærk imidlertid, at du ikke vil modtage vigtige oplysninger om produktopdateringer, hvis du ikke angiver en fungerende e-mail-adresse. Endvidere vil de automatisk indsamlede oplysninger, som er anført ovenfor (herunder IP-adresse og aflytningshistorik), fortsat blive indsamlet og forbundet med din konto, da disse oplysninger er nødvendige, for at dit system kan fungere og serviceres korrekt, men Bose vil ikke kunne knytte disse oplysninger til dig.

Under opsætningsprocessen for dit SoundTouch-system downloadede du software fra et Bose-websted eller fra en tredjearts app store. Bose-webstedet bruger onlinesporingsmekanismer, herunder cookies. Indsamlingen, brugen og delingen af oplysninger fra dette og andre Bose-websteder er underlagt vores onlinepolitik for beskyttelse af personlige oplysninger som beskrevet nedenfor. Du kan finde flere oplysninger om Bose-downloadwebstedet ved at klikke på linket “Privacy Policy” på http://www.bose.com/soundtouch_app. Hvis du har hentet SoundTouch-softwaren fra en tredjeparts app store, bør du læse tredjepartens politik for beskyttelse af personlige oplysninger for at forstå deres praksisser vedrørende indsamling, brug og deling af dine oplysninger. Hvis du bruger en musikstreamingtjeneste eller en anden indholdsstreamingtjeneste via dit SoundTouch-system, bør du også læse denne tjenestes politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

SÅDAN KOMBINERER VI PERSONLIGE OPLYSNINGER OG ANDRE OPLYSNINGER

Du giver dit samtykke til, at vi af hensyn til de formål, der er omtalt i denne politik, kan kombinere de personlige oplysninger og andre oplysninger, som vi indsamler via dit SoundTouchTM-system og softwaren, med oplysninger, som vi modtager fra andre kilder, såvel online som offline. For eksempel kan vi kombinere SoundTouch-oplysninger med oplysninger, som vi indsamler på vores websted eller fra din telefon- eller e-mail-kommunikation med os.

Nærmere bestemt kan vi få adgang til personlige andre oplysninger om dig via kilder som f.eks.:

Din kommunikation og dine transaktioner med os (herunder på vores websteder, i butikker, ved særlige arrangementer, pr. telefon og via e-mail eller almindelig post)

Webstedsporingsapplikationer (du kan finde flere oplysninger i Boses onlinepolitikker for beskyttelse af personlige oplysninger, som findes på http://global.bose.com)

Vores datterselskaber, autoriserede distributører og forhandlere af Bose-produkter og andre tredjeparter

Formularer og anmodninger, som du sender til os

Du giver dit samtykke til, at de personlige oplysninger og andre oplysninger, som vi indsamler og kombinerer med SoundTouch-oplysninger, kan omfatte:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse

Faktureringsoplysninger som f.eks. forsendelses- og faktureringsadresser, kredit- og bankkortnummer, verifikationsnummer og udløbsdato

Oplysninger om køb eller andre interaktioner med os (f.eks. spørgeskemaer eller kundeservice)

Oplysninger om onlinebrowsing (yderligere oplysninger findes i Boses onlinepolitik for beskyttelse af personlige oplysninger)

Andre personlige oplysninger, som vi kan indsamle med samtykke eller således som loven tillader eller kræver det

Som omtalt ovenfor er indsamlingen, brugen og delingen af personlige oplysninger og andre oplysninger, som indsamles på andre måder end via SoundTouch-systemet og softwaren, underlagt andre af Boses politikker for beskyttelse af personlige oplysninger (og de valg for personlige oplysninger, som du foretager i forbindelse med disse politikker). Yderligere oplysninger kan findes på http://global.bose.com. I tilfælde af en konflikt mellem disse andre politikker og denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger gælder denne politik.

SÅDAN BRUGER VI PERSONLIGE OPLYSNINGER OG ANDRE OPLYSNINGER

Vores primære formål med at indsamle personlige oplysninger og andre oplysninger via SoundTouchTM-systemet og softwaren er at sikre, at dit SoundTouch-system kan fungere og serviceres korrekt. Vi bruger også disse oplysninger til at understøtte din relation til Bose og til at drive vores virksomhed. Du giver dit samtykke til, at vi kan bruge dine oplysninger til disse formål, herunder:

Til at sikre, at dit SoundTouch-system kan fungere og serviceres korrekt

Til at levere en tjeneste, som du har anmodet om, herunder tjenester, der leveres via eller i forbindelse med SoundTouch-systemet (f.eks. audiostreamingtjenester)

Til at gennemføre et køb eller en anden transaktion, som du starter

Til at svare på din anmodning om information og til at give dig en mere effektiv kundeservice

Til at give dig adgang til vigtige produktopdateringer, tip til brugen og andre oplysninger om dit SoundTouch-produkt og indhold, der er tilgængeligt via det

Til at hjælpe os med at foretage forbedringer af vores produkter, tjenester eller websteder

Til analyse, markedsføringsforskning eller rapporter

Til at sørge for tilstrækkelig sikkerhed eller til at håndtere tekniske problemer

Til at svare på stævninger, retskendelser eller juridiske processer eller til at etablere eller udøve vores juridiske rettigheder eller forsvare os mod retskrav

Til andre formål med dit samtykke eller således som loven tillader eller kræver det (se for eksempel “Valg i forbindelse med markedsføring og personlige oplysninger” nedenfor)

HVORFOR OG HVORDAN DELER VI PERSONLIGE OPLYSNINGER OG ANDRE OPLYSNINGER

Du giver dit samtykke til, at Bose kan dele dine personlige oplysninger og andre oplysninger med tredjeparter som følger:

Med Boses datterselskaber, autorisrede distributører og forhandlere af Bose-produkter og betroede tredjepartstjenesteudbydere, som hjælper os med at give dig en effektiv kundeservice

Med musikstreamingtjenester og andre indholdsleverandører for at gøre det muligt at levere indhold via SoundTouchTM-systemet

Med Boses datterselskaber, autorisrede distributører og forhandlere af Bose-produkter og betroede tredjepartstjenesteudbydere, som agerer på vores vegne for at hjælpe med at gennemføre et køb, en tjeneste eller en transaktion, som du starter

Med betroede tjenesteudbydere, som hjælper os med at drive vores virksomhed og som opbevarer, sikrer, håndterer og analyserer dataene på vores vegne

Til at informere nuværende og potentielle forretningspartnere om brugen af SoundTouch-systemet og de tjenester, der gøres tilgængelige via systemet, men oplysningerne vil kun blive delt i form af aggregerede data eller på en de-identificeret måde, der ikke afslører personlige oplysninger

Til at svare på stævninger, retskendelser eller juridiske processer eller til at etablere eller udøve vores juridiske rettigheder eller forsvare os mod retskrav

Hvis vi mener, at det er nødvendigt for at efterforske, forhindre eller tage forholdsregler vedrørende ulovlige aktiviteter, mistanke om bedrageri, sikkerhedssårbarheder, situationer, der involverer potentielle trusler mod personers fysiske sikkerhed, eller krænkelser af vores vilkår og betingelser

Således som loven tillader eller kræver det

Vi vil ikke dele dine personlige oplysninger af hensyn til markedsføringsformål uden dit samtykke som beskrevet nedenfor.

VALG I FORBINDELSE MED MARKEDSFØRING OG PERSONLIGE OPLYSNINGER

Du har forskellige valgmuligheder i forbindelse med vores brug og deling af dine personlige oplysninger i forbindelse med markedsføringsformål. Bose vil ikke bruge dine personlige oplysninger til at kontakte dig i forbindelse med markedsføringsformål uden dit samtykke. Du vil få mulighed for at angive dine markedsføringsvalg, når du opretter din SoundTouch (TM)-konto. Hvis du giver dit samtykke til at modtage markedsføringsmeddelelser fra Bose, giver du dit samtykke til at:

Vi, Bose-datterselskaber og autoriserede distributører af Bose-produkter kan bruge dine personlige oplysninger til at kontakte dig via e-mail eller almindelig post vedrørende produkter, tjenester, kampagner, særlige arrangementer eller andre emner, som kan være interessante for dig.

Vi, Bose-datterselskaber og autoriserede distributører af Bose-produkter kan bruge dine personlige oplysninger til at målrette og tilpasse de reklamer og det indhold, du modtager, herunder nyhedsbreve og kampagnekommunikation om Bose eller tredjepartsprodukter eller -tjenester. Vi forsøger at sørge for, at dette indhold er nyttigt og/eller interessant for dig; for eksempel kunne vi sende dig en e-mail eller en brochure om et nyt SoundTouch-produkt.

Vi kan dele dine personlige oplysninger med betroede tjenesteudbydere, som agerer på vores vegne i vores markedsføring, f.eks. i forbindelse med administrationen af Boses kampagne- eller e-mail-program og onlinereklamer.

Vi vil ikke dele personlige oplysninger, som indsamles via SoundTouch-systemet eller softwaren, med andre tredjeparter eller forhandlere af Bose-produkter til deres egen brug i markedsføring af produkter eller tjenester til dig.

Hvis du vil give dit samtykke til brugen og delingen af dine personlige oplysninger til sådanne formål, skal du sørge for at feltet er markeret under oprettelsen af SoundTouch-kontoen. Hvis du på et senere tidspunkt beslutter, at du foretrækker ikke at modtage sådanne markedsføringsmeddelelser, kan du give os besked om at stoppe med at bruge eller dele dine personlige oplysninger til dette formål ved at ringe til Bose på et af de numre, der er anført på Kontakt os.

Du vil muligvis også have mulighed for udtrykkeligt at angive dine præferencer i forbindelse med personlige oplysninger, når du sender visse oplysninger til os, f.eks. under en transaktion eller på en tilmeldingsformular for et arrangement. Desuden vil vores markedsførings-e-mails altid indeholde en metode, som du kan bruge til at ophæve dit abonnement på sådanne meddelelser.

Bemærk, at vi uanset din anmodning stadig kan bruge og dele visse oplysninger, sådan som gældende lov tillader eller kræver det. For eksempel kan du ikke fravælge visse driftsrelaterede e-mails. Hvis du vil undgå dette, kan du konfigurere dit SoundTouch-system pseudoanonymt som beskrevet ovenfor.

SIKKERHED

Bose tager de fornødne tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte dine personlige data mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse eller hændeligt tab, ændring, uautoriseret videregivelse eller adgang, i særdeleshed hvis behandlingen omfatter transmission af data via et netværk, samt mod andre ulovlige former for behandling.

SÆRLIG BEMÆRKNING FOR KUNDER UDEN FOR USA

De personlige oplysninger og andre oplysninger, der omtales i denne politik, indsamles og kontrolleres af Bose Corporation i USA. Boses hovedkontor er beliggende på The Mountain, Framingham, Massachusetts, 01701. Du giver dit samtykke til, at dine oplysninger vil blive behandlet i USA af hensyn til de formål, der er beskrevet i dette dokument. Som beskrevet ovenfor kan Bose også udlicitere behandlingen af dine data til eller på anden måde dele dine data med Boses datterselskaber, autoriserede distributører og forhandlere af Bose-produkter, betroede tjenesteudbydere og betroede forretningspartnere i USA eller i andre lande end dit bopælsland. Der vil blive taget rimelige kontraktlige eller andre forholdsregler for at beskytte dine personlige oplysninger og sikre overholdelse af denne politik, men databeskyttelseslovene i disse lande kan være forskellige fra og mindre strenge end dem, der gælder i dit bopælsland. Du giver dit udtrykkelige samtykke til en sådan overførsel og behandling.

I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning kan du have ret til at få adgang til, ændre og/eller anmode om sletning af oplysninger om dig, som vi indsamler. Du kan tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på det relevante nummer, som er anført på Kontakt os, eller ved at sende os en e-mail på privacyandsecurity@bose.com.

YDERLIGER OPLYSNINGER

For forbrugere i USA er denne politik underlagt lovgivningen i Massachusetts uanset eventuelle principper for lovvalg.

Ændringer af denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger vil blive meddelt via SoundTouch (TM)-softwaren. Hvor loven kræver det vil vi underrette dig på andre måder og/eller bede om dit samtykke til ændringerne.

Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du ringe til Bose på det relevante nummer, som er anført på Kontakt os eller sende en e-mail til os på privacyandsecurity@bose.com.

Revideret 21. august 2013


Kontakt os Vilkår og betingelser Fortrolighedspolitik © 2017 Bose Corporation