Få gratis levering, når du bestiller i dag.
 

GAVER TIL
DEM, DER ER PÅ FARTEN

Populære valg til de rejsende på din liste. De vil bestille deres næste rejse, før indpakningspapiret rammer gulvet.

DET BEDSTE FRA BOSE. NU ENDNU BEDRE.

QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II

De bedste hovedtelefoner fra Bose er nu blevet endnu mere velegnede til rejser, fordi den førsteklasses støjreduktion kan justeres mellem tre indstillinger. De kan indstilles til at overdøve flystøj, eller så du kan høre udkaldet til boarding. Og den luksuriøse pasform gør dem behagelige på selv de længste rejser.

MED DIG OVERALT

SoundLink Micro Bluetooth® højttaler

Denne lille, men kraftfulde højttaler er super robust og vandtæt til vandrere, cyklister, backpackere og andre på farten. Og den slidstærke silikonerem betyder, at du aldrig kommer til at tabe den. Det er en højtaler, som er skabt til at tage musikken med overalt.

UDVIKLET TIL AT ELIMINERE STØJ. OG KONTROLLERE DEN.

QuietControl 30 hovedtelefoner

Disse trådløse hovedtelefoner har et let, praktisk design og en behagelig in-ear-pasform. Tag dem med dig overalt, og tag kontrollen over dit miljø med justerbar støjreduktion.

FØR LYDEN I EN NY RETNING. I ALLE RETNINGER.

SoundLink Revolve Bluetooth® højttaler

Når de lander, har de stadig brug for en rejsemakker. Dette er en af vores bedste "grab and go"-højttalere. Den leverer ægte 360° lyd, der kan skrues forbløffende højt op, trods størrelsen. Kan den tages med udenfor? Selvfølgelig, det er meningen, at den kan følge med dem overalt, med imponerende holdbarhed og vandfasthed.