Få gratis levering, når du bestiller i dag.
 

GAVER TIL
SPORTSFANS

De elsker at se den store kamp. Og de træner, som om de snart skal spille en. Det her er gaver, som de vil elske.

FÅR DIT HJERTE TIL AT SLÅ. FØLGER DIT HJERTESLAG.

SoundSport Pulse trådløse hovedtelefoner

Vores avancerede trådløse sportshovedtelefoner bringer træning op på et højere niveau. SoundSport Pulse hovedtelefonerne er designet med en indbygget pulsmåler, som gør det nemt at følge dine resultater, uden at du mister musikkens puls.

KRAFTFULD LYD, SOM HOLDER DIG I BEVÆGELSE

SoundSport trådløse hovedtelefoner

Pres dig selv med kraftfuld lyd – og uden ledninger, der kommer i vejen. Disse trådløse in-ear-hovedtelefoner bliver siddende stabilt og behageligt under træningen. De er sved- og vejrbestandige og har en batterilevetid, der kan følge med dig.

SPECIALTILBUD

DERES MUSIK ER KLAR TIL AFGANG

SoundLink Revolve Bluetooth® højttaler

Denne højttaler er bygget til ægte 360° lyd og er fantastisk til hurtig træning. Eller tag den med udenfor til sjov og ballade i haven. Med en sammenhængende og ensartet dækning og et slidstærkt og vandafvisende design kan musikken nydes af alle, uanset hvor de sidder eller står.

DU ØNSKER DEN BEDSTE LYD. DERFOR UDVIKLEDE VI DEN BEDSTE SOUNDBAR.

SoundTouch 300 soundbar

Det er kampdag. Eller måske er det filmaften. Uanset hvad er den bedste lyd en absolut nødvendighed. Derfor udviklede vi den bedste soundbar. Hver eneste kvadratcentimeter er fyldt med teknologi, så du kan få det bedste ud af film, tv og sport. Og med SoundTouch har du også en verden af musik lige ved hånden.

SoundTouch 300 soundbar

Fra kr 5.999,00

(104)