Få gratis levering, når du bestiller i dag.
 

GAVER TIL
DEM, DER ELSKER AT UNDERHOLDE

Find den perfekte gave til mor eller far … eller til enhver, der elsker at holde en god fest.

NATURTRO LYD, TRÅDLØS MUSIK
Wave SoundTouch system IV

Det ser sikkert bekendt ud. Men dette Wave-system har også musikstreaming med SoundTouch. Fyldig, detaljeret lyd og mulighed for at streame internetradio, afspilningslister og populære musiktjenester via et Wi-Fi®-netværk? Ja, det skal nok holde gang i festen.

SPECIALTILBUD

TRÅDLØS MUSIK I FLERE RUM
SoundTouch 10 x 2 trådløs startpakke

Festen får et løft, når du streamer musik i to rum. Denne SoundTouch-pakke gør det muligt at lytte til samme musik i to rum eller forskellig musik i hvert rum.

DU ØNSKER DEN BEDSTE LYD. DERFOR UDVIKLEDE VI DEN BEDSTE SOUNDBAR.
SoundTouch 300 soundbar

Det er kampdag. Eller måske er det filmaften. Uanset hvad er den bedste lyd en absolut nødvendighed. Derfor udviklede vi den bedste soundbar. Hver eneste kvadratcentimeter er fyldt med teknologi, så du kan få det bedste ud af film, tv og sport. Og med SoundTouch har du også en verden af musik lige ved hånden.

DETALJER BETYDER ALT. SÅ VI ER IKKE GÅET PÅ KOMPROMIS MED NOGET.

Lifestyle 650

Dette system er designet til at være smukt på alle måder. Akustik. Æstetik. Håndværk. Enkelhed. Det er virkelig mere end en gave – det er det bedste hjemmebiografsystem med 5 højttalere, vi nogensinde har lavet.

VORES MEST KRAFTFULDE TRÅDLØSE HØJTTALER
SoundTouch 30 højttaler

Dette er vores bedste SoundTouch-system med én højttaler, der bringer mennesker sammen med sin fantastiske lyd. Stream musiktjenester, internetradio og afspilningslister via et Wi-Fi-hjemmenetværk. Med et tryk på en knap bliver denne højttaler med det samme midtpunkt ved alle fester.

DETALJERET LYD, DER FYLDER HELE RUMMET, FRA ET LILLE MUSIKSYSTEM

Wave musiksystem IV

Bare tilslut systemet, så er du klar til at lytte. Almindelige eller hjemmebrændte cd'er/MP3-cd'er indføres direkte på forsiden, og en slank fjernbetjening styrer alle systemfunktioner fra alle hjørner af rummet. De praktiske knapper på toppen til tænd/sluk/slumre er helt usynlige.

Wave IV

kr 5.999,00

(18)