Få gratis levering, når du bestiller i dag.
 

GAVER TIL
DEM, DER ELSKER AT UNDERHOLDE

Find den perfekte gave til mor eller far … eller til enhver, der elsker at holde en god fest.

DU ØNSKER DEN BEDSTE LYD. DERFOR UDVIKLEDE VI DEN BEDSTE SOUNDBAR.

SoundTouch 300 soundbar

Det er kampdag. Eller måske er det filmaften. Uanset hvad er den bedste lyd en absolut nødvendighed. Derfor udviklede vi den bedste soundbar. Hver eneste kvadratcentimeter er fyldt med teknologi, så du kan få det bedste ud af film, tv og sport. Og med SoundTouch har du også en verden af musik lige ved hånden.

NATURTRO LYD, TRÅDLØS MUSIK

Wave SoundTouch system IV.

Det ser sikkert bekendt ud. Men dette Wave-system har også musikstreaming med SoundTouch. Fyldig, detaljeret lyd og mulighed for at streame internetradio, musikbiblioteker, afspilningslister og populære musiktjenester via et Wi-Fi®-netværk? Ja, det skal nok holde gang i festen.

Wave SoundTouch system IV

kr 6.119,00 kr 6.799,00

(71)

FØR LYDEN I EN NY RETNING. I ALLE RETNINGER.

SoundLink Revolve+ Bluetooth® højttaler

Oplev en højttaler med ægte 360° lyd, som er udviklet til at sprede dyb og forbløffende lyd i alle retninger. Placer den midt i rummet for at give alle den samme oplevelse. Eller stil den i nærheden af en væg for at reflektere lyden rundt i rummet, så du omsluttes af musikken. Det fleksible håndtag gør, at du kan tage den med til der, hvor festen er.

DETALJER BETYDER ALT. SÅ VI ER IKKE GÅET PÅ KOMPROMIS MED NOGET.

Lifestyle 650 system

Dette system er designet til at være smukt på alle måder. Akustik. Æstetik. Håndværk. Enkelhed. Det er virkelig mere end en gave – det er det bedste hjemmebiografsystem med 5 højttalere, vi nogensinde har lavet.