Få gratis levering, når du bestiller i dag.
 

GIV BOSE.
GIV DEM FØLELSEN.

Det er den tid på året igen. Julen er her, og vi har den perfekte gave til alle på din liste – også dig selv. Giv Bose, og bring dem tættere på al deres musik og underholdning.

REJS BEHAGELIGT. REJS PÅ DEN BEDSTE MÅDE.

GAVER TIL
DEM, DER ER PÅ FARTEN

Til pendlere eller dem, der rejser på ferie eller ofte flyver. Rejs behageligt med førsteklasses ydeevne og støjreduktion. Når de kommer frem, er vores mest populære Bluetooth®-højttaler klar til at fyre den af.

TIL TRÆNING. OG KAMPDAG.

GAVER TIL
SPORTSFANS

Professionelle atleter elsker selvfølgelig sportshovedtelefoner. Men gør alle ikke det? Giv dem trådløse in-ear-hovedtelefoner, så de kan nå længere med deres træning. Eller sørg for, at de får det bedste ud af kampdagene med vores bedste soundbar.

ARBEJD HÅRDT. NYD MUSIKKEN.

GAVER TIL
STUDERENDE

De arbejder hårdt i skolen, ikke? (Ikke sandt?) Forkæl dem med bedre lyd, så de kan fokusere på studierne, nå længere med træningen eller tage deres egen musik med til festen.

FILMAFTENER. MIDDAGSSELSKABER.

GAVER TIL
DEM, DER ELSKER AT UNDERHOLDE

Alle, der elsker at holde en god fest, vil have de bedste højttalere. Disse produkter leverer, med kompromisløs ydeevne og fleksibilitet til at nyde musikken i hele huset. Gaver til mor og gaver til far? Helt sikkert.