Gratis levering og gratis returnering
 

DERFOR KAN SØVNLYDE VÆRE HEMMELIGHEDEN BAG EN BEDRE NATTESØVN

Søvn. Endelig. Med søvnlyde.

Tænk. Tænk tilbage på sidste gang, du fik en god nats søvn. Var det før du delte seng med en snorkende kæreste? Var det før din larmende festabe af en nabo flyttede ind? Lad os se det i øjnene. Der er intet helt så frustrerende som at ligge i sin store, komfortable seng og ikke kunne falde i søvn eller sove igennem.

Søvnmangel er et stort problem verden over. Løft hånden, hvis du er enig – men bare rolig, du er ikke alene.

60 %

af voksne verden over har svært ved at falde i søvn, sove igennem eller vågne op.

79 %

af voksne får mindre end syv timers søvn, 30 % får mindre end seks timer.

25 %

af par i USA sover i forskellige rum, oftest pga. en snorkende partner.

Træt kvinde, der sidder på kanten af en seng efter at være vågnet

Søvn er vigtig

Mennesker har brug for den rette mængde hvile for at føle sig godt tilpas, have et godt helbred og føre et produktivt liv. Jeffrey Ellenbogen, læge og leder af The Sound Sleep Project, fortæller:

"[Søvnmangel] er blevet knyttet til hjerte-kar-sygdomme, psykiske problemer og diabetes … og det kan svække funktionen i dagtimerne, hvilket medfører nedsat funktion på arbejdet og nedsat opmærksomhed, som igen kan forårsage ting som bilsammenstød."

Hvis du ikke får nok søvn hver nat, kan du bringe dig selv og andre i fare. Så set i perspektiv er søvn – en god nats søvn – præcis hvad lægen ordinerer.

Frisk og veludhvilet mand, som spiser morgenmad i køkkenet

Du vinder ved at sove

Hvad sker der, når du faktisk får en god nats søvn … hver nat?

Talrige undersøgelser har vist, at den anbefalede mængde søvn hver nat kan forbedre din hjernefunktion, sundhed, humør, udseende og livskvalitet. Faktisk kan søvn være en af de vigtigste faktorer, der bidrager til en lang levetid – måske endda vigtigere end mad.

Hvad kan du gøre med en passende mængde hvile?

Du bliver skarpere og mere indsigtsfuld på arbejdspladsen, så du kan gå efter den forfremmelse, du har haft i kikkerten. Du vil føle dig mere energisk og bedre i stand til at prøve noget nyt og spontant – f.eks. at invitere den søde fyr i kaffebaren på date. Og du vil vågne udhvilet, se godt ud og føle dig bedre tilpas, klar til at gå dagen i møde. Hver dag.

Du lytter altid

Men har du nogensinde undret dig over, hvorfor du ikke kan sove? Det er faktisk ikke lydene, der holder dig vågen – det er det at lydene ændrer sig. Din hjerne fortsætter med at behandle forskelle i lydstyrke og tone, selv når du sover, og uregelmæssige lyde kan forårsage ændringer i hjertefrekvens og blodtryk og ubevidst vække følelser. Mens konstante, rolige lyde, som f.eks. hvid støj, kan hjælpe med at distrahere vores hjerner og maskere uønskede lyde. Derfor er løsningen på en bedre nattesøvn muligvis ikke at eliminere lydene, men at erstatte dem med bedre lyd.

Hvad er bedre lyd?

Undersøgelser har vist, at hvid støj (eller søvnlyde) beroliger din hjerne og kan hjælpe dig med at falde i søvn – og sove igennem. Eftersom din hjerne altid lytter, overdøver søvnlyde forstyrrende lyde og beskæftiger blidt vores underbevidsthed med bløde, beroligende lyde, der ikke kræver nogen reel fokus. Søvnlyde er enkle, så din hjerne behøver ikke at behandle dem – f.eks. et knitrende bål eller en pludrende bæk. De forbliver konstante gennem hele natten og leverer en omsluttende baggrund for at moderere pludselige lyde, som f.eks. en dør, der smækker, og hjælper dig med at sove uforstyrret.

Vores mål? Din bedste nattesøvn. Nogensinde.

Boses mangeårige mission er at skabe produkter, der forbedrer menneskers liv. Og søvnmangel er et tilbagevendende problem for størstedelen af befolkningen. Så vi har skabt en enkel løsning, der kan hjælpe millioner af mennesker. Bose noise-masking sleepbuds™ er små, helt trådløse og designet til komfort hele natten. I stedet for at streame musik leverer de søvnlyde, der maskerer uønsket støj, så du kan sove roligt. Endelig.