KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

TYLER SKLUZACEK

VORES PASSION.
HANS OASE.

En Ph.d.-studerende, der ønsker at bruge sin grad i datalogi til andet end at tjene penge. Han ønsker at hjælpe mennesker. Folk som hans far, der led af mareridt efter at have været i krig i Irak. Tyler deltog for nylig i et hackathon, hvor udfordringen var at skabe en mobil løsning til PTSD (Posttraumatisk stresslidelse). Det er svært nok at skulle opfinde og kode en ny app på 36 timer. Men på et hackathon kan det være endnu sværere. Det er fordi, det er en konkurrence med mange andre teams, der snakker og konkurrerer i det samme lokale – i dette tilfælde en gigantisk gymnastiksal i Washington D.C.

"Når du er med til et hackathon, er der mange mennesker og alle sniksnakker, hvilket er forstyrrende", siger Tyler. "Men man skal være koncentreret, når man arbejder på sin kode".  

SPISE. HVILE. KODE. FORFRA.

"Der er en regel inden for datalogi om, at alle dataloger har brug for støjreducerende hovedtelefoner".

Puderne, der er fremstillet af et syntetisk proteinlæder, er bløde og meget behagelige. Der er også en silikoneliste, der giver passiv støjreduktion.

KOMFORT SKAL FINDES I DETALJERNE

Luksus handler ikke kun om at se godt ud. Det handler om at have det godt. Det er derfor, vi overvejer alle detaljer med omhu. Fordi vi tror på, at ingen detalje er for lille til at gøre en stor forskel, når folk som Tyler skal koncentrere sig. Hårdt. I timevis.

En præcis placering af mikrofoner inden i og uden på ørekopperne for løbende at måle, sammenligne og reagere på støj. Derefter sendes et identisk og modsatrettet signal til ørekoppernes drivere for at blokere den. Resultatet er, hvad vi håber føles som et varmt tæppe af ro.

Vores hovedbøjle er svøbt i Alcantara® – det bløde materiale, der bruges af prestigefyldte internationale virksomheder til forskellige formål, f.eks. i yachter og dyre biler – hvilket giver kærkommen komfort, som gør hovedtelefonerne behagelige hele dagen.

Vores sene nætter hjælper ham

"Jeg vendte mig mod hende og spurgte: "Hvor længe har du planer om at blive i aften?" Og hun svarede: "Så længe du er her, er jeg her også".

– Mari Muthuswamy, Bose-tekniker

EN HEL NAT

"Vi klarede hackathonen. Vi vandt det hele, og min far sover bedre nu".

 

"Jeg vil gerne forske. Jeg vil gerne gøre tingene bedre".