KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

SHAESTA WAIZ

VORES FOKUS.
HENDES FRIHED.

Shaesta Waiz' familie immigrerede til USA, da hun var barn. Hun voksede op i et traditionelt afghansk-amerikansk hjem og troede, at hendes fremtid var at blive gift ung og stifte en stor familie. Men flyvning ændrede alt for hende.

"Det var noget, jeg var meget passioneret omkring", fortæller hun. "Når jeg er oppe i luften, forstår jeg, hvorfor folk føler en mening med livet".

Men det var ikke uden udfordringer at forfølge sin store passion. I takt med at hun avancerede som pilot og fløj længere og længere ture, blev hendes headset mere og mere ubehageligt at have på. Så lånte en ven hende sit Bose-headset.

BLIVER FORELSKET IGEN OG IGEN

"Jeg vidste, at jeg ville have A20 til mine ture over hele verden".

LILLE DETALJE.

STOR FORSKEL.

Folk elskede vores tidligere aviation-headset. Men vi vidste, at der var plads til forbedringer. Så med vores A20-headset satte vi os for at gøre netop det. Og en af de største forandringer skete ud fra det, nogle mente var en meget lille detalje.

På grund af den måde ophænget var konstrueret, rørte puderne hinanden, når Aviation Headset X ikke blev brugt. Og med tiden begyndte de at miste deres form. Så da vi lavede A20, ændrede vi det.

Et nyt ophæng og en enestående midtertorsionsfjeder arbejder sammen for at forhindre, at puderne rører hinanden, når headsettet ikke er i brug – og samtidig forbliver det stabilt og behageligt at have på.

Det handler om flyvningen. Ikke headsettet.

"Når du har konstrueret det perfekte headset, bemærker du slet ikke, at du har det på hovedet".

– Matt Greenway, Bose-tekniker

VI GØR DET FOR HENDE.

HUN GØR DET FOR DEM.

Vi støtter Dreams Soar og Shaestas mål om at flyve alene rundt om kloden. Når det er gennemført, vil hun være den yngste kvindelige pilot, der har gjort det. Men det er ikke det eneste, der gør hendes rejse unik. Det er også det, hun laver undervejs. Shaestas kærlighed til himlen gav hende mod til at jagte selv sine vildeste drømme. Og hun vil gerne hjælpe andre unge kvinder som hende selv til at gøre det samme.

Shaesta siger: "En del af turen rundt om kloden er at få kvinder ind i STEM-fagene og vise piger, at der er kvinder i disse fag, og de har succes, og at det er spændende at være en del af".

"Den største følelse af frihed, jeg kan forestille mig, er at flyve en maskine til en destination, du har valgt."