KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

ERICK GARCIA

VORES NYSKABELSER.
HANS UNDERHOLDNING.

Fra rejser verden rundt til fester i hjemmet – Erick og hans kone elsker livet. Og ønsker ikke at spilde et øjeblik af det. Da de besluttede sig for at stifte familie, vidste de, at deres liv ville ændre sig. Men de ændrede ikke deres tilgang til det. Så de satte sig for at gøre deres hjem til et sted, man skulle være glad for at tilbringe tid i.

VISIONEN

"Jeg ønskede at skabe et system, hvor jeg kunne spille den samme musik, eller forskellig musik, i hele huset", siger Erick. 

Som den førende kvalitetsdirektør i sit firma kan Erick genkende kvalitet, når han ser det. Han fortæller: "Jeg har prøvet alle mærker. Jeg prøvede alt. Og jeg returnerede systemet, fordi det ikke var den kvalitet, jeg forventede. Jeg vil have, at den samme musik afspilles uden forsinkelse. Det skal være helt perfekt. Og det eneste produkt på markedet, som kunne levere det, var Bose."

SMART HJEM. SMARTE HØJTTALERE.

Erick ville have et system, der kunne spille musik i alle rum. Han ville også have et system, der fungerede med automatiseringssoftwaren i hjemmet.

"Lige nu har jeg forskellige programmer, jeg kan slutte til systemerne", siger Erick. "Mit hjem ved præcis, hvor langt væk jeg er. Jeg har allerede indstillet den musik, jeg vil høre, så når jeg nærmer mig, tænder systemerne, og lyset skifter. Det er perfekt".

Til dig. Og den måde, du lytter på.

Vores højttalere er udviklet i et laboratorium. Men vi ved, at det er ikke der, de ender. De ender ude hos dig. Så selv om vi har det sjovt med at nørde rundt i vores R&D-rum, gør vi det kun, for at du kan have det sjovt, når du lytter til musik hjemme i stuen. Og i køkkenet. Og alle andre rum.

GØR DET LIGESÅ SJOVT AT BLIVE HJEMME SOM AT GÅ UD

"Nu besøger alle vores venner os".