KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

VI GØR DET FOR DIG

En masse mennesker lægger en masse tanker bag vores produkter. Men vi gør alt det med kun en person for øje, nemlig dig. Derfor besluttede vi os for at fremstille ørepuder af syntetisk proteinlæder. Og hovedbøjler i Alcantara®. Og bruge hærdet glas øverst på vores nyeste soundbar. Og så videre og så videre og så videre. Fordi vi mener, at alle detaljerne gør hele forskellen mellem et produkt, du kan lide, og et produkt, du vil elske. Og det er dét, der gør hele forskellen for os.

Vores nyskabelser. Dine følelser.

Vi har inviteret rigtige Bose-kunder til vores hovedkvarter for at fortælle os om deres konkrete oplevelser med vores produkter. For det handler ikke om, hvad vi udvikler. Det handler om, hvorfor vi udvikler det.

DEL MED OS

#MyBose

Dette er kun begyndelsen på historien. Vi vil også gerne høre din side af den. Del dine oplevelser med dine bedste Bose-produkter, tag det med #MyBose, og kom tilbage for at se, om vi har lagt dit opslag her.