Få gratis levering, når du bestiller i dag.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

PIONERER INDEN FOR INNOVATION

Mercedes-AMG Petronas Motorsport og Bose er besat af performance og fornyr sig utrætteligt for at forblive de bedste inden for deres felt. Hør, hvordan Lewis Hamilton, Valtteri Bottas og hele holdet aldrig holder op med at flytte grænserne inden for deres sport.

Altid fremdrift. Altid bedre.

For at forblive foran konkurrenterne i verdensmesterskabet er konstant fornyelse afgørende. Både Boses og Mercedes-AMG Petronas Motorsports teknikere har frihed til at forfølge nye ideer, fordi succes afgøres af dedikation og evnen til at løse problemer. Holdene er besat af performance og er stolte over præcisionen i deres ingeniørarbejde.

Uanset om de forbereder sig på den nye sæson, fokuserer på løbstaktikken eller laver justeringer på bilerne i sidste øjeblik, stoler racerkørerne og holdet på, at Bose leverer samme niveau af performance og innovation. Se nærmere på eliteholdet, som er drevet af fortsat at flytte grænserne inden for deres sport.

FANTASTISK TEKNIKERARBEJDE
Silver Arrows-holdet

Det kræver mere end blot en racerkører. Det kræver et helt hold af teknikere, som konstant arbejder på at forbedre en allerede fantastisk racerbil. De kunne have hvilet på laurbærrene efter at have vundet et mesterskab i 2015 for andet år i træk. Men i stedet gik de tilbage til tegnebrættet for at finde nyskabelser på alle områder. Dette drive og passionen for at levere det bedste gav pote igen i 2016 – de vandt konstruktørmesterskabet for tredje år i træk.

Når Silver Arrows tilbringer 18 timer om dagen på værkstedet, er det musik, der giver dem brændstof og holder dem fokuseret. Bose har samme passion for tekniske innovationer, og de stræber efter den samme kvalitet i deres produkter. Musik til overalt på værkstedet, hvor som helst i dit hjem, uanset hvor du er.

> KØB TRÅDLØSE HØJTTALERE

HOLD ALDRIG OP MED AT UDFORDRE. HOLD ALDRIG OP MED AT VINDE.
Lewis Hamilton

“Jeg er ikke blevet tredobbelt verdensmester ved et lykketræf.” Lewis Hamilton er kun i starten af 30'erne og ligger allerede øverst i Formel 1. Og det hele begyndte med en passion. Han begyndte at køre fjernstyrede biler som 5-årig, vandt et gokart-mesterskab som 13-årig og vandt sit første F1-verdensmesterskab som 23-årig.

Hvordan gør han det? Ved altid at udfordre normerne for sporten. Han fokuserer intensivt på detaljer og visualiserer alle dele af et kommende løb. QC35 hovedtelefonerne hjælper ham med at fokusere med laserlignende præcision; han tager dem på og lukker alt ude i fuld koncentration. Når dagen for løbet oprinder, har han hele banen kortlagt i detaljer. Og så skaber han historie.

ALTAFGØRENDE FOR FOKUS
QuietComfort 35 hovedtelefoner

SUCCES SKAL FINDES I DETALJERNE
Nico Rosberg

“Vi er nødt til at finde 1,5 sekunder.” Nico Rosberg ved, at det er forskellen mellem at vinde og tabe i Formel 1, især efter han måtte vinke farvel til en mesterskabstitel i 2015, der lå lige for næsen af ham. Så han knoklede for hver detalje, levede og åndede for løbet med utrætteligt fokus og uovertruffen indsats. Og i 2016 hev han en smal sejr hjem, da han vandt sit første kørermesterskab.

Sejren viste sig at være en dramatisk afsked, da han annoncerede, at han ville indstille karrieren, og stoppede mens han lå i toppen af sporten. Og i januar 2017 blev Valtteri Bottas signet til Mercedes-AMG Petronas Motorsport som Nicos erstatning. Med en ny bil, nye ingeniører og en ny højprofileret holdkammerat vil Bottas' historie være interessant at følge under 2017-mesterskabet.

ALTAFGØRENDE FOR TRÆNING
SoundSport trådløse hovedtelefoner