Gratis levering af ordrer på mere end DKK 849.
 

MERCEDES AMG PETRONAS FORMEL 1-HOLD + BOSE

PIONERER INDEN FOR INNOVATION

MERCEDES AMG PETRONAS Formel 1-holdet og Bose er besat af performance og fornyr sig utrætteligt for at forblive de bedste inden for deres felt. Hør, hvordan Lewis Hamilton, Nico Rosberg og hele holdet aldrig holder op med at flytte grænserne inden for deres sport.

Altid fremdrift. Altid bedre.

For at forblive foran konkurrenterne i verdensmesterskabet er konstant fornyelse afgørende. Både Boses og MERCEDES AMG PETRONAS teknikere har frihed til at forfølge nye ideer, fordi succes afgøres af dedikation og evnen til at løse problemer. Holdene er besat af performance og er stolte over præcisionen i deres ingeniørarbejde.

Uanset om de forbereder sig på en ændring sent i sæsonen, fokuserer på løbstaktikken eller laver justeringer på bilerne i sidste øjeblik, stoler racerkørerne og holdet på, at Bose leverer samme niveau af performance og innovation. Se nærmere på eliteholdet, som er drevet af fortsat at flytte grænserne inden for deres sport.

FANTASTISK TEKNIKERARBEJDE

SILVER ARROWS-HOLDET

Det kræver mere end blot en racerkører. Det kræver et helt hold af teknikere, som konstant arbejder på at forbedre en allerede fantastisk racerbil. De kunne have hvilet på laurbærrene efter en særdeles vellykket sæson i 2015. Men i stedet gik de tilbage til tegnebrættet og gravede dybt for at finde nyskabelser på alle områder. Som f.eks. at se på nye koncepter for affjedring eller forbedre beskyttelsesområdet omkring racerkøreren. Denne form for drive og passion for kvalitet er indpodet i deres kultur, og det har båret frugt i 2016, hvor de fortsætter deres historiske sejre.

Når Silver Arrows tilbringer 18 timer om dagen på værkstedet, er det musik, der giver dem brændstof og holder dem fokuseret. Bose har samme passion for tekniske innovationer, og de stræber efter den samme kvalitet i deres produkter.

Musik til overalt på værkstedet, hvor som helst i dit hjem, uanset hvor du er.


> KØB TRÅDLØSE HØJTTALERE

HOLD ALDRIG OP MED AT UDFORDRE. HOLD ALDRIG OP MED AT VINDE.

Lewis Hamilton

“Jeg er ikke blevet tredobbelt verdensmester ved et lykketræf.” I en alder af bare 31 er Lewis Hamilton allerede øverst i Formel 1. Og det hele begyndte med en passion. Han begyndte at køre fjernstyrede biler som 5-årig, vandt et gokart-mesterskab som 13-årig og vandt sit første F1-verdensmesterskab som 23-årig.

Hvordan har han gjort det? Ved altid at udfordre normerne for sporten. Han fokuserer intensivt på detaljer og visualiserer alle dele af et kommende løb. QC35 hovedtelefonerne hjælper ham med at fokusere med laserlignende præcision; han tager dem på og lukker alt ude i fuld koncentration. Når dagen for løbet oprinder, har han hele banen kortlagt i detaljer. Og så skaber han historie.

ALTAFGØRENDE FOR FOKUS

QuietComfort 35 hovedtelefoner

SUCCES SKAL FINDES I DETALJERNE

Nico Rosberg


“Vi er nødt til at finde 1,5 sekunder.” Det er forskellen mellem at vinde og tabe i Formel 1. Nico Rosberg ved, hvor vigtig præcision kan være. Og i Singapore GP, i glohede temperaturer, kan racerkørere tabe op til 4,5 kilo under et enkelt løb. Så for at bevare præcisionen ændrer Nico sin træningsplan fra at give udholdenhed til at være muskelopbyggende.

Til den hårde træning har han brug for innovative hovedtelefoner for at kunne følge med. Den enestående kombination af komfort og stabilitet i SoundSport trådløse hovedtelefoner er lavet til udfordringen. Og med sved- og vejrbestandige egenskaber kan han klare de hårdeste øvelser.

Hvordan klarede han sig så i Singapore GP? Han vandt med 0,488 sekunder.

ALTAFGØRENDE FOR TRÆNING

SoundSport trådløse hovedtelefoner