Få gratis levering, når du bestiller i dag.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

BESAT AF BEDRE

At nå til tops er én ting. At blive der er noget helt andet. Mercedes-AMG Petronas Motorsport og Bose er besatte af innovation. De stræber utrætteligt mod forbedring for at bevare forspringet til konkurrenterne inden for deres felter. Hør, hvordan Lewis Hamilton, Valtteri Bottas og hele holdet aldrig holder op med at flytte grænserne inden for Formel 1.

Altid fremdrift. Altid bedre.

Konstant fornyelse er afgørende, hvis man vil give konkurrenterne baghjul i verdensmesterskabet. Det er derfor, både Mercedes-AMG Petronas Motorsport og Boses teknikere har friheden til at forfølge nye ideer. Holdene er besatte af performance og stolte over præcisionen i deres tekniske arbejde. Se nærmere på eliteholdet, som er drevet af fortsat at flytte grænserne inden for deres sport.

FØL ALLE DE INTENSE DETALJER
Lewis Hamilton

Lewis lever for sejrens sødme. Det er det, der har drevet ham til 4 F1-verdensmesterskaber. Og når han er hjemme mellem løb, har han ikke lyst til at miste den følelse. Han stoler på SoundTouch 300 soundbaren til at sørge for hans underholdning. Den leverer lyd i verdensklasse i hver eneste intense detalje.

ALTAFGØRENDE FOR UNDERHOLDNING
SoundTouch 300 soundbar

FASTHOLD FOKUS. FRYGT INTET.
Valtteri Bottas

Valtteri Bottas trådte ind på F1's største scene med Mercedes-AMG Petronas Motorsport sidste år og leverede. Men presset og forventningerne er de samme i hans anden sæson med holdet. Han sætter sin lid til, at hans QC35 hovedtelefoner II holder ham fokuseret.

ALTAFGØRENDE FOR FOKUS
QuietComfort 35 hovedtelefoner II

FANTASTISK TEKNIKERARBEJDE
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Når holdet tilbringer hele dagen på værkstedet, er det musik, der giver dem brændstof og holder dem fokuserede. Bose har den samme passion for deres egne innovationer og inspirerer verdensklasse-teknikere, der arbejder på verdensklasse-biler.

ALTAFGØRENDE FOR INSPIRATION
SoundTouch 10 trådløs højttaler

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

KOM TÆTTERE PÅ