Få gratis levering, når du bestiller i dag.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

PIONERER INDEN FOR INNOVATION

Mercedes-AMG Petronas Motorsport og Bose er besat af performance og fornyr sig utrætteligt for at forblive de bedste inden for deres felt. Hør, hvordan Lewis Hamilton, Valtteri Bottas og hele holdet aldrig holder op med at flytte grænserne inden for deres sport.

Altid fremdrift. Altid bedre.

For at forblive foran konkurrenterne i verdensmesterskabet er konstant fornyelse afgørende. Det er derfor, både Bose og Mercedes-AMG Petronas Motorsports teknikere har friheden til at forfølge nye idéer. Holdene er besatte af performance og stolte over præcisionen i deres tekniske arbejde. Se nærmere på eliteholdet, som er drevet af fortsat at flytte grænserne inden for deres sport.

FØL ALLE DE INTENSE DETALJER
Lewis Hamilton

Lewis lever for intensiteten, fra banen til livsstilen. Og selv når han endelig er hjemme, vil han bevare den. Så han stoler på SoundTouch 300 soundbaren til at sørge for hans underholdning. Den leverer lyd i verdensklasse i hver eneste intense detalje.

ALTAFGØRENDE FOR UNDERHOLDNING
SoundTouch 300 soundbar

FASTHOLD FOKUS. FRYGT INTET.
Valtteri Bottas

Valtteri Bottas står på F1's største scene. Med sin højt profilerede holdkammerat og en berømt succesrig bil er han blevet kastet ud i rampelyset. Presset og forventningerne bremser ham ikke – for han stoler på, at hans QC35 hovedtelefoner holder ham fuldt fokuseret.

ALTAFGØRENDE FOR FOKUS
QuietComfort 35 hovedtelefoner

FANTASTISK TEKNIKERARBEJDE
Silver Arrows-holdet

Når Silver Arrows tilbringer hele dagen på værkstedet, er det musik, der giver dem brændstof og holder dem fokuserede. Bose har den samme passion for deres egne innovationer og inspirerer verdensklasse-teknikere, der arbejder på verdensklasse-biler.

ALTAFGØRENDE FOR FOKUS
Trådløse højttalere

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

KOM TÆTTERE PÅ

DEL MED OS

#TeamBose

Det er her, kørere og fans mødes. Vi poster deres billeder på løbsdagen, og når de rejser rundt i verden til forskellige løb. Tag dine egne F1-billeder fra løbsdagen vha. #TeamBose, og kom tilbage for at se, om de bliver vist her.