Bestil inden den 21 december 12:00 for at få leveret inden jul. Gælder kun for varer, som er på lager
Lewis Hamilton, der sidder oven på sin racerbil

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

BESAT AF BEDRE

At nå til tops er én ting. At blive der er noget helt andet. Mercedes-AMG Petronas Motorsport og Bose er besatte af innovation. De stræber utrætteligt mod forbedring for at bevare forspringet til konkurrenterne inden for deres felter. Se, hvordan Lewis Hamilton, Valtteri Bottas og hele holdet aldrig holder op med at flytte grænserne inden for racerkørsel.

Kun det bedste er godt nok. Altid innovativ.

Det er ikke tilfældigt, at man vinder seks konstruktørmesterskaber i streg. Mercedes AMG-Petronas Formel 1-holdet er blot det andet hold i verdensmesterskabernes historie, der opnår det, og de er bare ét mesterskab fra at sætte en ny rekord i 2020-sæsonen. Den slags kontinuerlig succes kræver et eliteteam af ingeniører, der stræber efter konstant innovation – og fokuserer på hver eneste detalje for at komme foran. Det er den samme tilgang, Boses ingeniører tager i opbygningen og udviklingen af højttalere og hovedtelefoner i verdensklasse. Se nærmere på eliteholdet, som er drevet af fortsat at flytte grænserne inden for deres sport.

Officiel holdpartner. AMG Petronas Motorsport-logo

LEWIS OG VORES NYE BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700

EN STEMMEASSISTENT, DER LYDER LIGESOM LEWIS?

Sorry, det var bare noget, vi fandt på.

Disse superfans af Mercedes-AMG Petronas Formel 1-holdet troede, at de havde fået chancen for at teste "Lewis Hamilton-stemmeassistenten" på Bose Headphones 700, men tingene tog en drejning, da de stod ansigt til ansigt med Lewis Hamilton selv.

Lewis Hamilton med Bose Noise Cancelling Headphones 700

TÆTTERE PÅ MUSIKKEN. OG MÅLET.
Lewis Hamilton

21 stop. 5 kontinenter. 9 måneders motorløb. De mange rejser under F1-sæsonen er trættende. Derfor tager Lewis altid sine Bose Headphones 700 med sig. De leverer den uforlignelige mikrofonoptagelse og de 11 niveauer af støjreduktion, som racerkøreren behøver for at klare flyveturene fra London til Singapore og holde forbindelsen med venner og familie derhjemme.

Valtteri Bottas med SoundSport Free trådløse hovedtelefoner

PRESSER HÅRDERE PÅ BANEN. OG UDENFOR.
Valtteri Bottas

Det kræver styrke og udholdenhed at bevare kontrollen med en nedadgående kraft på mere end 5G i hjørner med høj fart. Valtteri forbereder sig med SoundSport Free hovedtelefoner. De er helt trådløse, så han har fuld bevægelsesfrihed til at presse sig selv hårdere i træningslokalet og på banen.

Mercedes-AMG Petronas Motorsports ingeniører og mekanikere

INSPIRERENDE STRÆBEN
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Teamet bruger utallige timer på at forberede sig til hvert løb. Vores højttalere og hovedtelefoner holder dem sat til tænding og fokuseret. Boses innovationer – som vores Portable Smart Speaker – inspirerer disse exceptionelle ingeniører og mekanikere til at give alt, hvad de har, både på fabrikken og i pitten.

FØLG MED

#TeamBose

Her kan du komme tæt på #TeamBose. Kom snart forbi igen, og følg med for at se, hvad Lewis, Valtteri og resten af Mercedes-AMG Petronas Formel 1-holdet har gang i før og efter løbet.

da