DERFOR ER STØJMASKERENDE ØRETELEFONER BEDRE, NÅR DU VIL HAVE EN GOD NATTESØVN

God søvn er ensbetydende med et godt helbred. Støjmaskerende øretelefoner hjælper dig med at opnå begge dele.

Højlydt trafik, gøende hunde, snorkende partnere og højrøstede naboer kan resultere i støjende nætter. Støjreducerende hovedtelefoner er fantastiske til fred og ro, mens du er vågen, især når du tilføjer et beroligende soundtrack. Men hvad så, når du sover? Jo, ørepropper er en billig og nem løsning, men de fungerer normalt ikke så godt, fordi de falder ud, eller også fungerer de lidt for godt, så du ikke hører vækkeuret næste morgen. Hvad nu, hvis der fandtes noget, der kombinerede de bedste elementer til en bedre nattesøvn? Det er det, som Bose noise-masking sleepbuds™ kan.

1. De er skabt til søvn

Støjreducerende hovedtelefoner findes traditionelt i to udformninger: around-ear-hovedtelefoner eller in-ear-øretelefoner. De er typisk designet til at blive båret, mens du sidder op eller læner dig tilbage og kigger fremad. Derfor kan det i bedste fald være irriterende at have dem på, mens du ligger på siden eller maven – og i værste fald kan det være smertefuldt. Ikke ideelt til otte timers hvile eller mere. Og ørepropper er naturligvis til almindeligt brug. Bose noise-masking sleepbuds™ er derimod specifikt udviklet til at hjælpe dig med at sove bedre. De fleste mennesker sover med ét øre presset ned i hovedpuden, så det at skabe noget, der er behageligt for folk, der sover på siden, var øverst på vores liste. Vi har designet vores noise-masking sleepbuds med en smidig silikonefinne, der tilpasser sig til den øverste kant af dit øre, så de bliver på plads, uden at de skal skubbes langt ind i dit øre. Vi har også gjort dem markant mindre end andre trådløse in-ear-øretelefoner på markedet, som ikke er fremstillet med det ene formål at opnå en bedre nattesøvn.

2. De hjælper dig med at falde i søvn

Bose noise-masking sleepbuds™ kan få støjen til at forsvinde, men de gør det ikke ved hjælp af vores traditionelle aktive støjreduktion, som vores Bose Noise Cancelling Headphones 700. I stedet gør vores øretelefoner til søvn brug af en kombination af passiv støjreduktion og "støjmaskering". Øretelefonernes tip giver passiv (eller ikke-elektronisk) støjreduktion – på samme måde, som ørepropper gør det – ved simpelthen at være en prop. Derefter overtager støjmaskeringen. Uanset hvilken slags støj, der kommer forbi dine sleepbuds, modvirkes den ved at afspille lyde direkte i dit indre øre, så støjen aldrig når din hjerne. Hvis hjernen ikke behandler støjen, er det som om, den aldrig var der at begynde med. For det andet er de sovelyde, som Bose sleepbuds har forudindlæst – som f.eks. et knitrende bål eller en brummende airconditioner – særligt skabt til at afslappe og berolige dig, før du falder i søvn.

3. De hjælper dig med at sove igennem

Selv personer, der falder i søvn uden problemer, kan sove dårligt på grund af hyppige "mikro-opvågninger", der opstår, når de forstyrres af støj. Fordi deres standardindstilling er at spille hele natten, og fordi de kan afspille lyde i op til 16 timer på en enkelt opladning, kan Bose noise-masking sleepbuds™ hjælpe med at forhindre mikro-opvågninger, så du sover bedre i løbet af natten.

4. De vækker dig, når du skal op

Lad os se det i øjnene: Nogle gange vil du faktisk gerne vågne. Derfor kan du indstille det lydstyrkeniveau, der passer til dine behov, i Bose Sleep-appen, så den ikke blokerer for ting, du rent faktisk har brug for at høre, f.eks. en brandalarm eller en grædende baby (hvis det er din egen baby, ikke en andens). Hvad nu, hvis det kun er dig, som skal vågne, og ikke alle andre? Du kan indstille en alarm i Bose Sleep-appen. Når den går i gang, afspilles den via dine Bose noise-masking sleepbuds™, så det kun er dig, der kan høre den.

BOSE NOISE-MASKING SLEEPBUDS™

Fald i søvn.

Bliv ved med at sove.

Unikt designet til søvn. De kan ikke streame musik, og de bruger ikke akustisk støjreduktion. I stedet bruger disse små, trådløse in-ear-hovedtelefoner forudinstallerede, beroligende lyde til at holde uønsket støj ude.

da