Bestil inden den 21 december 12:00 for at få leveret inden jul. Gælder kun for varer, som er på lager

Derfor er Bluetooth®-solbriller med lyd lige det, du har manglet

Bose Frames-kollektionen gør alt, hvad dine almindelige solbriller gør – og meget mere.

Forestil dig, at du vandrer gennem byen, løber på en ny sti eller går en tur i parken. Det er øjeblikke, hvor du ofte har lyst til at høre musik, men hvor du også gerne vil være til stede i dine omgivelser. Måske skal du hjælpe en turist, der er faret vild, eller snakke med en ven, du støder på undervejs. Men hvis du har hovedtelefoner på, er det umiddelbare signal, som andre får: "Lad mig være i fred".

Det er her, Bose Frames kommer ind i billedet – en af de mest innovative bærbare enheder, vi nogensinde har udviklet. Nu kan du lytte til dine egne personlige højttalere, uden at nogen opdager det (medmindre du fortæller dem det).

Første generation af Bose Frames kom på magasinet Times liste over bedste opfindelser i 2019. Nu er anden generation kommet – som udvider dine muligheder i forhold til stil og funktion (herunder sport). Men først er her alt, hvad du skal vide om dine nye yndlingssolbriller.

Hvordan fungerer de?

Bose Frames opretter forbindelse via Bluetooth til din smartphone og bruger eksklusiv Bose OpenAudio™-teknologi, der frigør dig fra hovedtelefoner. Inde i hver brillestang er der en lille, papirtynd akustisk pakke med porte på ydersiden og undersiden af stangen, der er designet til drastisk at reducere spredningen af lyd. Et fladt kabel løber gennem solbrillernes stålhængsler for at sende lyd og strøm til højttalerne. Der er også et indbygget mikrofonsystem i brillestængerne, der gør det nemt at modtage opkald håndfrit på farten. Og som gør Frames til meget mere end bare musiksolbriller.

Er de virkelig diskrete?

De fleste mennesker siger, at de føler, at de er gået undercover, når de har Bose Frames på. De kan lytte til musik eller en podcast, uden at nogen lægger mærke til det. Takket være højttalernes vinkel kan du høre virkelighedstro lyd, som du aldrig ville forvente af solbriller, mens andre omkring dig stort set ikke hører noget – selv om de sidder eller står ret tæt på dig. Så du kan lytte til alle dine yndlingssange. Desuden vejer alle modeller mindre end 57 gram, hvilket gør dem til et let alternativ til over-ear- eller in-ear-hovedtelefoner, som du nemt kan have på hele dagen.

Ikke noget i eller på ørerne

Støjreducerende hovedtelefoner er fantastiske, især når du vil isolere dig fra omgivelserne, f.eks. på et fly, i et tætpakket tog eller i et støjende åbent kontorlandskab.

Men med Bose Frames og revolutionerende OpenAudio™-teknologi kan du være opmærksom på dine omgivelser. Så hvis du møder nogen, du kender, er det nemt at starte en samtale uden at skulle hive stikket ud. Du skal blot trykke på knappen på højre brillestang på dine lydsolbriller for at sætte på pause, springe frem eller tilbage. Med den samme knap kan du besvare eller afslutte et opkald. Og anden generation af Bose Frames har intuitiv berørings- og bevægelsessensorbetjening.

Frames

DET NYESTE LOOK

Bose Frames Soprano kombinerer en katteøjestel med store brilleglas. De har begge et mere luksuriøst look og en mere fyldig, dybere og længere afspilning (op til 5,5 timer) end de originale Bose Frames.

DEN ORIGINALE KLASSIKER

Disse Frames, der startede det hele, er bevidst designet til at se klassiske og tidløse ud. Bose Frames Rondo har karakteristiske afrundede brilleglas og har op til 3,5 timers spilletid.

BRILLEGLASKOLLEKTIONEN

Alle Bose Frames-modeller har udskiftelige brilleglas. Skift mellem dem, så de passer til dit tøj eller dit træningsterræn. Polariserede udgaver tilgængelige.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

da