KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Derfor er Bluetooth®-solbriller med indbyggede højttalere det, du mangler i dit liv og din garderobe

Bose Frames hjælper dig med at få mere ud af din dag uden at gå glip af noget

Solbriller med indbyggede højttalere er det, du går og mangler

Forestil dig, at du lytter til musik, mens du går rundt i byen, er på vandretur eller i parken. Det er øjeblikke, hvor du gerne vil være til stede: lægge mærke til dine omgivelser, måske hjælpe en turist, der er faret vild, eller snakke med en ven, du møder på vejen. Men hvis du har dine hovedtelefoner på, er det umiddelbare signal, som andre får: "lad mig være i fred".

Det er her, Bose Frames, vores Bluetooth-solbriller med soundtrack, kommer ind i billedet. Nu kan du lytte til dit eget personlige sæt højttalere, uden at nogen er klar over det (medmindre du selvfølgelig fortæller dem det). Vi brugte et år på at skabe Bose Frames – en af de mindste bærbare enheder, vi nogensinde har udviklet. Hvorfor? Fordi vi ved, at folk vil have personlig open-ear-lyd, så de kan bevare forbindelsen til verden omkring dem.

Kvinde, der holder Bose Frames Alto

Hvordan fungerer de?

Frames tilsluttes via Bluetooth til din smartphone og bruger speciel teknologi, der holder dine ører åbne, mens lyden ledes ind i dem. Inde i hver brillestang er der en lille 16 mm højttaler, og portene på ydersiden og undersiden af brillestængerne er designet til at minimere den lyd, der sendes væk fra dine ører. Der løber et fladt kabel gennem solbrillernes forgyldte stålhængsler, som sender lyd, data og strøm til disse højttalere. Der er også en mikrofon i den højre brillestang, som gør det nemt for venner og familie at høre dig under telefonopkald.

Designet til at være diskret

De fleste mennesker siger, at de føler, de er gået undercover, når de bruger Frames: Du kan lytte til musik eller en podcast, uden at nogen lægger mærke til det. Du får fyldig lyd, du kan fordybe dig i, og selv hvis nogen er ret tæt på dig, vil de ikke kunne høre særlig meget. Så du kan nyde en lækker 90'er-popsang, uden at nogen af de andre på stranden lægger mærke til det.

Vær åben over for verden

Støjreducerende hovedtelefoner er fantastiske, især når du vil isolere dig fra omgivelserne, f.eks. når du er ude at flyve, sidder i et tætpakket tog eller prøver at få noget fra hånden i et støjende åbent kontorlandskab.

Med Frames bliver du i dine omgivelser, og hvis du møder nogen, ved du, at du kan bruge knappen på højre brillestang til at trykke på pause, springe frem eller tilbage. Med den samme knap kan du endda besvare eller afslutte et opkald på dine solbriller. Bose Frames forbedrer dit miljø og hjælper dig med at få mere ud af din dag uden at gå glip af noget.

Mand med Bose Frames Alto

Lette og enkle

Frames vejer kun 45 gram, hvilket gør dem til et behageligt alternativ til hovedtelefoner, der dækker dine ører helt. Du kan også streame musik i op til 3,5 timer på en enkelt opladning. Så i stedet for at pakke en hel taske med elektronik, når du skal ud af døren, kan du nøjes med dine solbriller og din telefon.

Klassisk stil

Mange smartbriller er designet til at tiltrække opmærksomhed og kan få dem, der har dem på, til at ligne cyborgs. Frames er designet til at se klassiske og tidløse ud. De fås i et afrundet design med det passende navn Rondo og i en mere kantet version kaldet Alto. Du har også mulighed for at tilpasse dem med polariserede eller farvede glas. Bose Frames er allerede et af de fem bedste solbrillemærker i USA – hvor de konkurrerer med f.eks. Ray-Ban® og Oakley – og i top 10 på verdensplan.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

RELATEREDE PRODUKTER

SPECIALTILBUD Bose Frames Rondo

Bose Frames Rondo

kr 1.999,00

Solbriller med open-ear-lyd til musik og integreret mikrofon til opkald.

 • Sort
 • Bluetooth
 • Batteri
 • Stemmekommando
SPECIALTILBUD Bose Frames Alto

Bose Frames Alto

kr 1.999,00

Ikonisk designede solbriller med open-ear-lyd til musik og integreret mikrofon til opkald.

 • Bluetooth
 • Batteri
 • Stemmekommando
Bose Lenses Rondo style

Bose Lenses Rondo style

Fra kr 209,00

 • Rosaguld med spejleffekt (polariseret)
 • Changerende blå (ikke-polariserede)
Bose Alto-glas, M/L

Bose Alto-glas, M/L

Fra kr 209,00

 • Sølv med spejleffekt (polariserede) – til Frames i str. M/L
 • Changerende blå (ikke-polariserede) – til Frames i str. M/L